Drugarica ćerke Dastina Hofmana: Imala sam samo 16 godina, a on je pokušao da me zavede

Autor:

15.12.2017 12:07

Foto:

Foto:



Na račun poznatog glumca Dastina Hofmana stižu nove optužbe za neprimereno ponašanje. Naime, prijateljica njegove ćerke, Kori Tomas, optužila ga je da je pokušao da je zavede i pokazivao joj svoje golo telo i to kad je njoj bilo samo 16 godina, piše Daily Mail.

Prema njenoj priči, holivudski glumac ju je nagovorio da ode s njim u hotel u kome su on i njegova ćerka bili smešteni, kao i da kaže roditeljima da tamo dođu po nju. Kori je, ne sumnjajući u bilo kakve loše namere, odlučila da se u hotelu istušira, a kad je izašla iz kade pred njom je stajao Hofman ogrnut samo peškirom. U jednom trenutku skinuo je peškir i pitao je da li je ikada videla golog muškarca.

Od neprijatne situacije mladu Kori spasila je zvonjava telefona. Bila je to njena majka koje je došla po nju i odvela je iz hotelska sobe.

Tomasova danas ima 53 godine i dramaturškinja je. O neprijatnosti sa slavnim oskarovcem nikome nije govorila sve do rođenja svoje ćerke, a svojoj prijateljici, Dastinovoj ćerki, čak ni tada.

Dastin Hofman: Ništa ne privlači pažnju gledalaca kao tuđi životi

Hofman na ove optužbe nije reagovao, već su se oglasili njegovi advokati nazivajući ove tvrdnje 'potpunim lažima'.

Lista holivudskih napasnika sve duža: I Dastin Hofman optužen za seksualno uznemiravanje

Inače, ovo nije prvi put da neka žena optužuje Hofmana za neprimereno ponašanje. I scenaristkinja Vendi Ris Gatsiunis rekla je kako je tražio seks u zamenu da snimi film prema njenom scenariju. Kad ona na to nije pristala, odustao je od čitavog projekta. Takođe, spisateljica Ana Grejem Hanter optužila je danas 80-godišnjeg glumca za seksualno uznemiravanje na setu filma ‘Smrt trgovačkog putnika’ 1985.