Druga strana bajke: Tužna istina o Meganinoj ulozi u sopstvenom venčanju

Autor:

19.09.2018 12:39

Foto:

Foto:



Bivša glumica Megan Markl i britanski princ Hari venčali su se 19. maja u zamku Vindzor, a mesecima unazad jedna od glavnih tema u medijima bila je venčanica. Kako će izgledati haljina u kojoj će se Harijeva izabranica udati, koji dizajner će je uraditi - britanski ili neki drugi, da li će biti moderna ili klasičnog kroja... pitanja su kojima se javnost najviše bavila.

Venčanica o kojoj priča ceo svet: Koji dizajner stoji iza elegantne haljine Megan Markl

Ono što je sigurno, venčanica koju je vojvotkinja od Saseksa nosila tog 19. maja ne da nije razočarala, naprotiv. Po oceni mnogih, svedena haljina s potpisom francuske modne kuće Givenchy, jedna je od najlepših koje je svet imao prilike da vidi na kraljevskim venčanjima. Kako se tada pisalo, Megan se odlučila za kreaciju Kler Vejt Keler (koja je prošle godine postala prva žena na toj poziciji u Givenchyju), jer joj se dopada njen elegantan i opušten stil.

Megan Markl prekršila pravila: Vojvotkinja u miniću (foto)

A sada su u dokumentarnom filmu o kraljici Elizabeti i Komonveltu pod nazivom “Queen of the World”, neke tajne izašle na videlo. Naime, čini se da Megan uopšte nije znala kako će izgledati haljina u kojoj će se udati! Vojvotkinja od Saseksa je zapravo venčanicu videla tek dan pre venčanja, a ideja o velu koji je po sebi imao izvezeno cveće iz svake od 53 zemlje Komonvelta joj se izuzetno dopala.

“People” odabrao 10 ikona stila u 2018: Megan Markl ili Amal Kluni, ko je na tronu? (foto)

PRVI INTERVJU Megan Markl otkad je postala članica kraljevske porodice

Kratak trejler filma čije se emitovanje s nestrpljenjem iščekuje, prikazuje i ponovni "susret" vojvotkinje sa čuvenom venčanicom. Megan je vrlo emotivno reagovala na haljinu u kojoj je i zvanično otpočela njena u Harijeva bajka...

Maja Gašić

Autor