Dragana Mićalović: Želim da verujem u bajke, tako se lepše živi

Autor:

27.10.2017 13:30

Foto:

Foto:



Glumica Dragana Mićalović takmiči se u najnovijoj sezoni šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", a svojim neverovatnim transformacijama, kao i vokalnim sposobnostima ne prestaje da oduševljava žiri i publiku.


Čak i kada dobije zadatak da odigra neki seksi ples i obuče se oskudno, kao što je to bio slučaj s imitacijom provokativne Niki Minaž, Dragana to izvodi krajnje profesionalno, bez obzira na to što je po prirodi stidljiva.

Poznato je da su sve tri ćerke nedavno preminulog glumca Dragana Mićalovića - Mirjana, Sloboda i Dragana patrijarhalno vaspitane, što su i same često isticale.

Dragana Mićalović: Ne odričem se lako svojih snova i ljubavi

– Moje sestre i ja smo za današnje vreme prilično staromodno vaspitane, ali meni je drago zbog toga i volela bih da i ja na isti način vaspitam svoju decu. Osim toga, ja sam kao najmlađi član porodice uvek bila okružena starijima, tako da sam prilično zrela, pa mi u društvu često kažu da sam baba-devojka. Noćni izlasci mi nikada nisu prijali, a i kada sam izlazila, uvek sam imala svest o tome da sam devojka i u skladu sa tim sam se i ponašala. Danas mnogo više uživam da budem u društvu svoje porodice nego u noćnom klubu – izjavila je svojevremeno Dragana.


U duhu takvog vaspitanja, Dragana i danas veruje u bajke i nada se "princu na belom konju".

- Apsolutno sam kao klinka želela da imam veliko venčanje i nadala se da ću jednoga dana upoznati princa na belom konju. I želim da verujem u tu bajku. Lepše se živi - ispričala je glumia za "Hit" i otkrila i da joj prvi poljubac nije ostao u lepom sećanju.


- Prvi poljubac ne pamtim kao lepo iskustvo. Bila sam sedmi razred osnovne škole i bilo mi je strašno - kaže Dragana.

Maja Gašić

Autor