Dragana Mićalović: Često mi kažu da sam baba-devojka

Autor:

15.01.2017 21:55

Foto:

Foto:



Glumica Dragana Mićalović se zahvaljujući ulozi Kasije u seriji "Sinđelići" izdvojila kao jedna od najboljih glumica mlađe generacije i stekla pravu armiju fanova među najmlađom publikom.

Poznata glumica u ovu godinu ušla je sa članovima svoje porodice u kućnoj atmosferi jer joj već dugo ne prijaju noćni izlasci, a zbog patrijarhalnog vaspitanja nikada nije bila devojka koja ostaje u gradu čitavu noć.

- Moje sestre i ja smo za današnje vreme prilično staromodno vaspitane, ali meni je drago zbog toga i volela bih da i ja na isti način vaspitam svoju decu. Osim toga, ja sam kao najmlađi član porodice uvek bila okružena starijima, tako da sam prilično zrela, pa mi u društvu često kažu da sam baba-devojka. Noćni izlasci mi nikada nisu prijali, a i kada sam izlazila, uvek sam imala svest o tome da sam devojka i u skladu sa tim sam se i ponašala. Danas mnogo više uživam da budem u društvu svoje porodice nego u noćnom klubu - kaže Dragana, koja je veoma posvećena sestričinama, Slobodnim kćerkama, šestogodišnjoj Veri i Mili, i kćerkama starije sestre, petogodišnjoj Maši i dvogodišnjoj Zoi.

- Svaki slobodan trenutak koristim da budem sa njima i najsrećnija sam kada me sestre pozovu da im čuvam decu. One su još male, ali svaka od njih četiri nasledila je ponešto od mene i ne postoji ništa na ovom svetu što mi je važnije od njih - tvrdi Dragana za magazin Hello!.

Među važnim promenama u ovoj godini za Draganu će biti i odlazak iz roditeljskog doma, jer je pre nekoliko meseci odlučila da iznajmi stan i da se osamostali.

- Smatrala sam da ću u 2016. godini da odem od roditelja, ali zbog mnogo posla nisam uspela da pronađem odgovarajući stan, tako da me ta promena čeka sada u 2017. Mnogo sam vezana za roditelja, ali mislim da već imam dovoljno godina da bi trebalo da otpočnem samostalan život, iako mi svi kažu da ću se kajati zbog toga.

Komentari. (0)

Loading