Dragana Kosjerina: Lepa voditeljka u svetu glume

Autor:

19.09.2018 20:39

Foto:

Foto:



Zaštitno lice javnog servisa Dragana Kosjerina (31) spremna je za nove poslovne obaveze. Na sreću njenih mnogobrojnih fanova, osim u Jutarnjem programu, gledaćemo je i novoj sezoni Lude noći, a verovatno će zaigrati i u nekoj od serija u produkciji njene matične kuće.

Dragana Kosjerina: Kako se odlazak na kafu pretvorio u ljubavnu idilu

- Volim Jutarnji program zato što nudi raznorodne teme. Tu je i iskustvo koje se stiče samo u živom programu. Na sreću, imam lepu priliku da taj, malo krući format uklapam sa različitim emisijama u zabavnom programu, gde formalno i pripadam. Uskoro snimamo treću sezonu Lude noći, koju će raditi ista ekipa: glumci Gordan Kičić i Marko Živić, moja koleginica Marija Veljković i ja. Zvanično ulazimo u studio sredinom septembra. Gledaoci su prepoznali taj šou i vole ga. Reč je o porodičnom formatu, gde ima mnogo pesme, igre, dolaze nasmejani ljudi i baš je razbribiga u odnosu na sve ostale teme kojima moram da se bavim u drugim emisijama. Za mene je to dobra kombinacija, a ostavlja mi i prostora da se, uslovno rečeno, razmašem - objašnjava Dragana za "Gloriju", uz komentar da joj je sve to ulilo posebnu vrstu samopouzdanja.

Dragana Kosjerina: Priželjkujem brak i dete

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) дана 16. Апр 2018. у 2:31 PDT

Dragana Kosjerina: Ne odričem se hrane, uvek biram dobar trening!

- Sada bih mogla da vodim sve što bi mi neko ponudio. Pre svega zahvaljujući radu u živom programu i menjaju raznih formata, jer se tako stiče najbolje iskustvo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) дана 2. Мар 2018. у 12:29 PST

Na opasku da je to i zbog njenih raznovrsnih talenata, stidljivo odgovara da ne misli da je uradila bogzna šta, već da je samo iskoristila date mogućnosti.

Dragana Kosjerina: Lepo je ono što je odmereno i uredno

- Ako budem mogla da uklopim snimanje epizodne uloge u televizijskoj seriji sa mojim primarnim obavezama, rado ću prihvatiti ponudu. Reč je o projektu od četiri epizode. Evidentno sam imala sklonosti ka pokretu i kad sam bila mala bavila sam se latinoameričkim plesom, umem i da zapevam i da se snađem u javnom nastupu, a sve drugo sam nadograđivala. Naučila sam da se izražavam, kontinuirano čitam, radim na sebi - iskrena je Dragana.