Donald Tramp: Prvi čovek Amerike oborio sopstveni rekord kao tema viceva

Autor:

10.11.2018 09:46

Foto:

Foto:



Američki predsednik Donald Tramp bio je u 2017. godini predmet viceva više nego ijedna druga javna ličnost u jednoj godini, pokazuju rezultati najnovije studije američkog istraživačkog instituta, koji je utvrdio da se Trampovo ime pominje u čak 3.128 viceva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) дана 2. Нов 2018. у 3:47 PDT

Prema istraživanju Centra za medijska i javna pitanja Univerziteta "Džordž Mejson“, time je oboren prethodni rekord od 1.816 viceva koji je držao Tramp kao predsednički kandidat 2016. godine, prenosi AP.

Donald Tramp priznao: Bio bih najgori na svetu

Pre toga je javna ličnost čije se ime pojavljuje u najviše viceva bio 1998. godine tadašnji predsednik SAD Bil Klinton, a to je godina koju je obeležila njegova afera s Monikom Levinski.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Willie Williams (@williewilliamsuk) дана 7. Нов 2018. у 9:31 PST

Monika Levinski o aferi sa Klintonom: Bio je najmoćniji čovek na planeti i imao 27 godina više od mene, dobro je znao šta radi

-U poređenju s Trampom, Bil Klinton je zanemarljiv kad je reč o političkom humoru - istakao je Robert Lihter, direktor Centra koji već 26 godina analizira sadržinu večernjih komedija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) дана 5. Окт 2018. у 10:57 PDT

Farel Vilijams nije “srećan”: Javna osuda i još jedna zabrana za Donalda Trampa

U studiji su analizirane šale koje su se prošle godine mogle čuti u monolozima na početku nastupa komičara, a u kojima je zabeleženo ukupno 6.337 političkih viceva, od kojih je skoro polovina bila o Trampu.