Dirljiv momenat: Jelisaveta i Miloš Teodosić saznali pol bebe

Autor:

11.09.2018 15:56

Foto:

Foto:



Jelisaveta i Miloš Teodosić postaće roditelji početkom februara sledeće godine, a kako prenose domaći tabloidi, lepa glumica će roditi ćerku.

Jelisaveta Orašanin: Vreme je za bebu

Vest da će početkom iduće godine dobiti novog člana obradovala je sve članove porodica Orašanin i Teodosić, posebno Jelisavetinu stariju sestru Milicu Dašić koja je prošlog avgusta rodila Pavla i tim plavookim anđelom glumicu učinila najsrećnijom tetkom na svetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана 25. Јун 2018. у 5:19 PDT

Jelisaveta je koristila svaki slobodan trenutak da se posveti voljenom sestriću, a za Gloriju je otkrila kako bi sama volela jednog dana da bude majka muškog deteta.

Volela bih da prvo rodim sina zato što bih mogla svuda da ga vodim sa sobom, da ga naučim da vozi skejt, da vesla, roni, ide na paraglajding i radi sve ono što budi adrenalin - rekla je Jelisaveta kojoj se, čini se, želja neće ispuniti.

Ali, zato je ponosni budući tata vristao od sreće kada mu je supruga, koja je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, saopštila lepe vesti.

Prva godišnjica braka: Jelisaveta i Teo objavili najromantičnije fotke s venčanja (foto)

-Miloš je oduvek maštao da ima žensko dete jer su mu devojčice preslatke. Čašćavao je društvo i bio je baš veseo. Veruje da će umeti na pravi način da vaspita žensko dete. Kada mu je Jelisaveta rekla da je beba devojčica skočio je i vrisnuo na sav glas, a potom zagrlio suprugu. Bio je baš dirljiv momenat. Jedva čekaju februar da vide svoju bebicu. Oni žele da imaju troje dece i tako da se neće zaustaviti na ovoj bebi - rekao je izvor blizak paru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) дана 1. Јул 2018. у 8:32 PDT

Jelisaveta je veoma aktivna trudnica, pa je tako nedavno završila snimanje poslednje sezone "Vojne akademije", ali i neke scene za "Ubice moga oca", dok u predstavi "Hotel 88" igra kada je u Beogradu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана 11. Дец 2017. у 10:34 PST

-Otkako je u drugom stanju, Miloš se prema njoj ophodi kao prema pravoj princezi - navodi "Informer".

Jelisaveta Orašanin: Na posao u šest ujutru (foto)

Jelisaveta i Miloš su sedam meseci bili u vezi pre nego što su odlučili da se venčaju. Upoznala ih je zajednička prijateljica čiji dečko živi u Rusiji. Ona je odvela Jelisavetu u Moskvu, gde je Teodosić igrao za CSKA. Ljubav je odmah planula, a nakon što se glumica vratila u Srbiju, košarkaš je došao za njom.

Jelisaveta Orašanin o privatnosti, Milošu i Vuku: Koliko vidim, sve o meni znate

Ubrzo je zaprosio, a potom su se i venčali 25. juna prošle godine.