Danijel Krejg spreman da ponovo bude Džejms Bond: Zašto se uloga slavnog agenta 007 ne odbija

Autor:

27.05.2018 12:51

Foto:

Foto:



Britanski reditelj Deni Bojl režiraće 25. film o Džejmsu Bondu, a u ulozi slavnog agenta 007 peti put će se pojaviti Denijel Krejg.

Film će biti rađen po scenariju Džona Hodža koji će Bojl prilagoditi, saopštili su producenti.

Danijel Krejg: Od burnih veza sa brojnim lepoticama do mirne luke sa Rejčel Vajs

Glumac, koji je svojevremeno izjavio da bi radije isekao vene, nego opet igrao agenta 007, za ovaj film kako piše Daily Mail, dobiće honorar od neverovatnih 57 miliona evra.

Radije ću sebi prerezati vene nego još jednom igrati Džejmsa Bonda. Trenutno mi ga je dosta. Gotov sam s njim – odlučno je izjavio Danijel Krejg za časopis Time Out pre nepune dve godine, nakon što je u četiri filma – “Casino Royale”, “Zrno utehe”, “Skyfall” i “Spectre” – glumio agenta 007.

Ipak, na veliku radost Krejgovih fanova, omiljeni agent 007 pojaviće se i u novom nastavku, čemu je očigledno presudio honorar koji se ne odbija.

Traži se nova Bond devojka: Danijel Krejg ponovo želi Moniku Beluči

Krejga pre nego što uđe u studio, očekuje najlepša uloga, budući da on i njegova 48-godišnja supruga i koleginica Rejčel Vajs očekuju prvo zajedničko dete.

Produkcija filma počeće u studijima Pajnvud u Velikoj Britaniji u decembru.

Rejčel Vajs i Danijel Krejg: Presrećni smo, jedva čekamo da beba stigne

Naziv novog filma o Džejmsu Bondu još uvek nije poznat, ali se zna da će najpre biti prikazan u Velikoj Britaniji u oktobru sledeće godine, prenosi BBC.