Da li je Melanija imala samo rutinski zahvat: Tramp otkrio detalje operacije prve dame Amerike

Autor:

10.06.2018 16:02

Foto:

Foto:



Izgleda da operacija Melanije Trump nije bila baš bezazlena, kao što je prvobitno javljeno iz Bele kuće, a detalje je otkrio sam Donald Tramp.

Uz supruga na prijemu: Melanija Tramp prvi put u javnosti posle skoro mesec dana (foto)

Krajem prošlog meseca u javnosti su se pojavila brojna nagađanja oko bolesti i operacije Melanije Tramp, a iako se prva dama Amerike već pojavila u javnosti, detalji procedure kojom je podrvgnuta još uvek nisu u potpunosti jasni. Ponešto je otkrio sam Donald Tramp.

Melanija Tramp uspešno se oporavlja nakon operacije bubrega: Zašto je prva dama završila u bolnici

Američki predsednik Donald rekao je pri odlasku sa međunarodnog susreta G7 u Kanadi neke detalje o bolesti svoje supruge. Prema njegovim rečima, Melanija je bila na ‘velikoj operaciji’ koja je trajala nekoliko sati, a prema nalozima lekara supruga američkog predsednika neće moći da leti avionom barem mesec dana.

- Melanija je želela da bude ovde, ali prema preporuci lekara, ona ne može da leti - izjavio je na samitu G7 Donald Tramp okupljenim novinarima - Imala je tešku operaciju koja je trajala gotovo četiri sata - dodao je.

Prva objava Melanije Tramp nakon operacije: Da li se oglasila prva dama ili neko drugi iz Bele kuće?

Čini se da je ovo prvi put da je u kontekstu prve dame neko uopšte upotrebio termin ‘operacija’, barem tako tvrdi CNN jer je Bela kuća dosadašnji boravak Melanije Tramp u vojnoj bolnici Military Reed i zahvat kojim je bila podvrgnuta okarakterisao kao ‘proceduru’.

Prva dama Amerike nije pristalica dijete: Režim ishrane od koga ne odstupa Melanija Tramp

Melaniji Tramp izvedena je u maju embolizacija dobroćudnog tumora bubrega koja je dobro protekla, saopštili su tada iz Bele kuće, ali sudeći po najnovijim navodima, izgleda da se nije radilo o baš tako rutinskom i bezazlenom zahvatu.