Čuvena Trojka ponovo na okupu: obnažile se u humanitarne svrhe (foto)

Autor:

20.09.2016 09:56

Foto:

Foto:



Devedesetih one su suvereno vladale modnim pistama. One su zaslužne za nastajanje termina "supermodel". Čuvena Trojka - Naomi Kembel, Linda Evanđelista i Kristi Tarlington, nakon više od decenije ponovo je na okupu! Za njih kao da je vreme stalo, jer dame izgledaju fantastično!

Ono što je okupilo lepotice ovog puta nije modna pista. Razlog je humane prirode. Naime, Kembel, Evanđelista i Tarlington su se okupile zbog kampanje pod nazivom "Knot On My Planet", a koja se bavi očuvanjem i zaštitom afričkih slonova. Manekenke su svojim učešćem želele da podignu svest javnosti i ukažu na ovaj problem.

Tako su u humanitarne svrhe napravile i zajedničku fotku svojih obnaženih tela, sa mašnom u sredini koja simbolično predstavlja kampanju koja ih je okupila ("knot" na engleskom znači čvor).

Fotka koju su supermodeli napravili ove 2016, predstavlja svojevrsnu repliku fotografije iz 1989. godine, a na kojoj se pored Kembel i Tarlington, nalaze i modeli Stefani Sejmur, Sindi Kraford i Tatjana Patic.

A evo kako su devojke izgledale na vrhuncu slave...


Na svojim Instagram i Tviter profilima, modeli su slikom podržali kampanju "Knot On My Planet" i pozvale ljude da doniraju novac.

Na fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, Linda Evanđelista kaže:

- Više od trećine ukupne populacije slonova je ubijeno u poslednjih sedam godina zbog slonovače. To je 100 slonova dnevno. Želim da moji unuci i buduće generacije imaju priliku da vide ove životinje u njihovom prirodnom staništu, u divljni. Donirajte @elephantcrisisfund i učinite da ove magične životinje budu deo naše planete.

Naomi Kembel je preko svog Tviter naloga apelovala na javnost da donira novac i pomogne očuvanje ove vrste.

- Godišnje 30 hiljada slonova bude ubijeno? Donirajte. Prekinite pokolj.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading