Crveni tepih koji se najviše čekao: Bred Pit, Leonardo Dikaprio, Tarantino ... prošetali Kanom, sve je prštalo od glamura (foto galerija)

Autor:

22.05.2019 11:19

Foto:

Foto:



Najiščekivaniji crvenih tepih 72. Filmskog festivala dogodio se juče u Kanu kada su na svetskoj premijeri filma "Bilo jednom u Holivudu" prodefilirali američki reditelj Kventin Tarantino, američki glumci Leonardo Dikaprio i Bred Pit te australska glumica Margo Robi, piše Daily Mail.

Kventin Tarantino: Dikaprio i Bred Pit su najuzbudljiviji i najmračniji glumački par

Za dugoočekivanu premijeru Tarantinovog devetog filma glavni glumci obukli su smokinge - Pit crni, Dikaprio tamnoplavi, dok se Robijeva odlučila za neobičnu kombinaciju Chanelove haljine i pantalona.

“Najpoželjniji neženja” našao ljubav svog života: Hoće li Leonardo Dikaprio stati pred oltar?

Slavni reditelj pojavio se u crnom odelu s kravatom, a na premijeru je stigao u pratnji svoje više od dve decenije mlađe supruge, izraelske pevačice i manekenke Danijele Pik, s kojom se nedavno venčao.

Margo Robi: Kako sam posle šamara Leonardu Dikapriju ostvarila svoje snove

Na crvenom tepihu im se pridružila i kolegica iz filma Dakota Faning, koja je za ovu svečanu priliku odabrala glamuroznu dugačku belu haljinu ukrašenu zlatnom mašnom oko struka.

Premijeri filma prisustvovale su i brojne zvezde industrije zabave pa su tako crvenim tepihom prošetali: devojka Leonarda Dikaprija glumica i manekenka Kamila Morone, sin Viktorije i Dejvida Bekama - Bruklin koji je u Kan stigao sa svojom devojkom Hanom Kros, glumaci Edrijen Brodi i Dijego Luna, glumica i članica kanskog žirija Eli Faning, njena koleginica Mišel Rodrigez, manekenka Sara Sampaio i Vini Harlou i mnogi drugi.

Posle premijere Tarantinov novi film, koji se bavi Holivudom na prelazu iz 60-ih u 70-e, popraćen je sa sedmominutnim ovacijama, a kritičari su ga uglavnom zasuli hvalospevima.

Zvezda u akciji: Pucnjava i ples Leonarda Dikapria (foto)

Reditelj je na Tviter profilu filma pozvao sve koji su videli film da drugima ne otkrivaju njegovu radnju.

-Volim film. Vi volite film. To je putovanje prvog otkrivanja neke priče. Oduševljen sam što ovde u Kanu s festivalskom publikom delim 'Bilo jednom u Hollywoodu'. Glumci i ekipa radili su naporno da bi stvorili nešto originalno i jedino što tražim je da svi izbegnu otkrivanje bilo čega što bi drugima onemogućilo da na isti način dožive film. Hvala vam - napisao je Tarantino na komadu papira.

U foto galeriji pogledajte ko je sve bio na premijeri Tarantinovog filma u Kanu... #gallery-14 { margin: auto; } #gallery-14 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-14 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-14 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */