Brižni otac: Kako Nikola Rokvić štiti ćerku

Autor:

23.12.2016 21:27

Foto:

Foto:



Poznato je da bi očevi učinili sve za svoje ćerke, pa ni Nikola Rokvić  nije drugačiji. Kako je grip je u Srbiji ozbiljno uzeo maha, a deca se uvek nalaze u kategoriji najpogođenijih,  on je odlučio da preduzme odgovarajuće mere kako bi zaštitio svoju mezimicu, Leonu.

Naime, talentovani pevač podelio je sa svojim obožavaocima fotografiju na kojoj nosi zaštitnu masku.

-Ne bi me zaobišlo- napisao je Nikola a osim reči podrške dobio je i brojne pohvale što vodi računa o zdravlju svojih ukućana, prvenstveno malene Leone.

Nikola  ne propušta priliku da pokaže koliko mu je ćerka promenila život. Od trenutka kada se rodila pevač je jasno stavio do znanja da niko ne može da zameni Leonu u njegovom srcu.

– Hvala vam na predivnim željama i pažnji! Hvala Bogu na ovoj sreći i ljubavi – raznežio je komentarom svoje obožavaoce.

Kako je rekao, Nikoli je proradio očinski instikt kada je njegov brat Marko dobio sina.

– Bilo je neminovno da mi proradi očinski instinkt, pogotovo u situaciji kada je moj brat dobio dete. Veoma smo vezani i ljubav koju i Bojana i ja osećamo prema Sarinom i Markovom detetu jednostavno mora da probudi pitanje koliko bismo voleli svoje dete i koliko to želimo – rekao je svojevremeno pevač za magazin Hello.

Komentari. (0)

Loading