Branka Pujić: Ponosna sam na ćerkinu ulogu u "Vojnoj akademiji"

Autor:

08.05.2017 09:36

Foto:

Foto:



Glumica Branka Pujić u braku sa Draganom - Gagijem Jovanovićem ima ćerku Anđelu, koja je krenula njihovim stopama. Od roditelja, tvrdi mama Branka, nikad nije dobila neopravdane kritike, već samo vetar u leđa.

Branka Pujić i Dragan Jovanović: Kako nam se ljubav uvukla pod kožu

- Ćerku, kao i svaka majka, mnogo volim. Naravno da sam uvek tu da joj dam savet. Trudim se da budem objektivna koliko mogu da bih joj pomogla kada joj zatreba. Isto tako, trudim se da ne budem kritična potpuno jer onda ne mogu da je posavetujem kako treba - kaže glumica.

Ona dodaje da se Anđela odlično snašla u “Vojnoj akademiji”, gde igra studentkinju Svetlanu - Cecu Savić.

- Uvek sam bila ponosna na nju. Zaista je odlična. Dopada mi se što je posvećena ovom poslu, što se ozbiljno bavi njime, a to je jedini način da traje - naglašava Branka za Blic, a na pitanje kome se Anđela prvo obrati za savet, tati Draganu Jovanoviću ili njoj, iskreno odgovara:

Branka Pujić se pridružuje “Sinđelićima”: Zahvaljujući stabilnoj porodici, znaš gde si i ko si

- Tati se prvo obrati. Sve troje smo jako bliski, ali mislim da negde taj poslednji savet ili završnu reč da Dragan. To je i normalno. Ćerke su uvek više privržene ocu, njihove su mezimice - rekla je glumica, a Gagi za "Gloriju" kaže da je imao više udela u podizanju kćerke od supruge sa kojom je u skladnom braku punih 25 godina.

- Anđela ima moj karakter u telu princeze. Hrabra je, iskrena, talentovana, ali nasledila je i te neke osobine koje se ni meni samom kod mene ne sviđaju. Svojeglava je, kao ja. Ona je tatina ćera. Branka i ona su više drugarice, a ja sam roditelj i jednoj i drugoj. Nedavno sam radio s Anđelom predstavu i ponašao sam se prema njoj kao prema svakom drugom kolegi. Mislim da sam se sa njom čak najmanje savetovao. Nas dvoje se razumemo bez mnogo reči.

Anđela Jovanović: Zašto sam postala glumica, a ne detektivka

Završila je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i sad je na master studijama.

Bilo je jasno odmalena da će hteti da postane glumica. Kao dete uvek je pravila neki šou i volela je da animira ljude. Želela je isključivo da proba da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Njena ljubav prema glumi je njeno najjače oružje, i uspela je u tome. Srećni smo zbog nje – rekla je Branka za "Gloriju"

Komentari. (0)

Loading