Boris Beker: Svi vole Rodžera i Rafu, ali Novaka samo poštuju

Autor:

16.07.2018 15:04

Foto:

Foto:



Novak Đoković se trijumfalno vratio tenisu pobedom na njemu najomiljenijem grend slem turniru - Vimbldonu. Iako svetski mediji sa oduševljenjem opisuju njegov uspeh, Đokovićev nekadašnji trener Boris Beker kaže da Srbin ne dobija priznanje koje zaslužuje.

Najmlađa zvezda Vimbldona: Kako je Stefan Đoković očarao Kejt Midlton? (video/foto)

- Da li Đoković dobija poštovanje kao Federer i Nadal? Mislim da ne. Svi vole Rodžera i Rafu, ali samo poštuju Novaka. To mu smeta, on to shvata lično, takav je njegov karakter, voleo bi da se prema njemu odnose kao prema najvećim rivalima - rekao je Beker.

Mladalački šik Jelene Đoković: Belo za trijumf na Vimbldonu (foto)

Nemac je rekao i da je ovo samo početak za Noleta i da očekuje da će tek briljirati na US Openu, na betonskoj podlozi koja mu najviše leži. A o tome kako Novak privatno slavi svoje trijumfe, Beker, koji je sa srpskim teniserom radio od 2014. do 2016, tokom kojih je Đoković osvojio šest najvećih titula, kaže:

Novak i Jelena Đoković: Romantična proslava četvrte godišnjice braka

@tennisdaddies је поделио/ла објаву дана 15. Јул 2018. у 9:27 PDT

- Lepo je videti da je došao u godine gde slavi sa porodicom i prijateljima. On ne pije, pa ga nećete videti da nazdravlja pivom. Ali pleše, raduje se, smeje i grli sve redom - zaključio je Nemac.

Maja Gašić

Autor