Bojana Krsmanović: Teško mi je jedino da uskladim posao sa privatnim životom

Autor:

30.09.2017 14:50

Foto:

Foto:



Svetski top-model Bojana Krsmanović je zaštitno lice modne kuće "Bonatti" i po mišljenju čitalaca časopisa "Maxim" jedna od sto najseksepilnijih žena na svetu, kaže da privatno ne voli komplimente, a u svom poslu najviše voli putovanja na egzotične destinacije.

Bojana Krsmanović: Lepotica koja ne voli komplimente

Upravo ste se vratili sa jednog atraktivnog snimanja?


- Da, sa Sejšela, gde su me slikali u letnjoj kolekciji kupaćih kostima kompanije ‘Bonatti’, njihovo sam zaštitno lice, kao i kolekcije veša za jesen i zimu koju smo upravo predstavili. Tamo smo proveli nekoliko nezaboravnih dana i bilo je savršeno. Uvek je super zanimljivo kad snimate na egzotičnoj destinaciji.

Da li posao supermodela podrazumeva mnogo truda i odricanja?


- Podrazumeva da vodite zdrav život. Nemate čega da se odričete ako vam je ishrana izbalansirana i ako redovno posećujete teretanu. Teško mi je jedino da uskladim posao i putovanja sa privatnim životom, pa najčešće nemam mnogo vremena za sebe. Kada sam slobodna, odmaram se. Tad se družim sa prijateljima koje, s obzirom na to da živim na relaciji Beograd-Njujork, ne viđam često - otkrila je lepotica u razgovoru za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor