Bojana Barović: Šta svaka mama pomisli, a ne usuđuje se da kaže (foto)

Autor:

22.03.2019 12:44

Foto:

Foto:



Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović krajem februara postali su roditelji drugi put. Njihova dvoipogodišnje ćerkica Leona dobila je brata kome su roditelji dali ime Simeon.

Prva fotografija Bojane Barović iz porodilišta: Nežni dodir malenog Simeona (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Feb 28, 2019 at 6:41am PST

Budući da je porođaj protekao u najboljem redu, mama i sin su vrlo brzo napustili bolnicu. Leona se obradovala bratu, a posebno biciklu, koji joj je navodno Simenon poklonio. Kako devojčica već dugo želi bicikl, roditelji su joj rekli da će joj ga doneti brat.

Bojana Barović, ponosna mama: Prvi poklon dvogodišnjoj Leoni od tek rođenog brata

– Čuli smo da je to dobar trik za starije dete, da ne bi osećalo ljubomoru prema mlađem, samo mu kažete da dolazi beba i da donosi veliki poklon, a ono je onda automatski zavoli – ispričala je Bojana za magazin "Gloria".

Porodična idila Bojane Barović i Nikole Rokvića: Kad Leona izvede brata u prvu šetnju (foto)

Pre dve i po godine, kada je rodila ćerku, Bojana je izazvala burnu reakciju zbog dojenja u javnosti. Njena žestoka borba protiv predrasuda i malograđanštine, rezultovala je titulom prve ambasadorke na "Festivalu dojenja" u Srbiji.

Bojana Barović: Moj obračun s malograđanima

Kad je reč o majčinstvu, Bojana ima vrlo jasan stav kako želi da vaspitava decu, a ne libi se i da kaže ono što mnogie druge majke misle ali se ne usuđuju da izgovore. Na društvenim mrežama podelila je simparičnu ilustraciju koja objašnjava zašto mame ne vole kad im neko priđe da pomiluje bebicu.

Kada se neko približi da pomazi njihovo dete, u mozgu roditelja pali se bezbroj alarma. Da li je osoba pušač i zašto svojim dahom zagađuje njihovo dete? Da li je prehlađena i hoće li im preneti neku bolest? Zašto ga/je dodiruje? Beba stavljaju ruke u sta, tako će uneti bakterije...

Maja Gašić

Autor