Bogatstvo porodice Kušner: Ko je suprug Ivanke Tramp

Autor:

14.08.2017 16:21

Foto:

Foto:



Iako je obično u senci temperamentne porodice Tramp, suprug Ivanke Tramp Džared Kušner prilično je, prema oceni svetske javnosti, zanimljiva osoba. S obzirom na to da je sad službeni član Bele kuće, obavezan je da ispuni imovinsku karticu, dokument koji se javno objavljuje.

Prema njegovoj imovinskoj kartici, on i supruga poseduju bogatstvo od čak 740 miliona dolara, javlja ABC News. Većinu bogatstva zaradili su na nekretninama, a dok ceo svet zna životnu priču ćerke aktualnog američkog predsednika, Kušnerova priča manje je poznata javnosti.

Navika ili nešto drugo: Oni ne nose burme iako su u braku

Објава коју дели Ivanka Trump (@ivankatrump) дана 6. Јул 2017. у 1:13 PDT

Ivankin suprug je sin 63-godišnjeg građevinskog mogula Čarlsa Kušnera, koji je u jednom trenutku posedovao 2500 stanova širom severoistoka zemlje. Bogatstvo porodice Kušner, koju osim Džareda i Čarlsa čine još Džaredova majka Seril i brat Džoš, Forbs je procenio na bar 1,8 milijardi dolara. Najveći deo tog bogatstva prema Forbsu čine nekretnine (oko 1,5 milijardi), dok ostatak čine gotovina i investicije.

What an amazing year it has been for us all. Happy #FathersDay to these two incredible dads!

Објава коју дели Ivanka Trump (@ivankatrump) дана 18. Јун 2017. у 12:32 PDT

Osim što je Kušnerova uloga u Beloj kući javnosti dala više podataka o njegovom bogatstvu, doznalo se više i o načinu na koji ga troši. Tako je ranije ove godine taj viši savetnik u Beloj kući kažnjen jer nije prijavio jednu finansijsku transakciju na vreme. Kušner i Ivanka poseduju kolekciju umetnina vrednu 25 miliona dolara, a zbog posla u Beloj kući ove godine su kupili i kuću u Vašingtonu.