Bila je ucenjena, ćutala je zbog straha? Priča Amerikanke koja je optužila Kristijana Ronalda za silovanje

Autor:

02.10.2018 17:28

Foto:

Foto:



Nakon što je nemački Spiegel objavio priču o Amerikanki koja je optužila jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda za silovanje, policija Las Vegasa je otvorila istragu, prenose mediji.

Kristijano Ronaldo – bolno sećanje na prošlost: Plakao sam svakog dana

Ronaldo je demantovao navode nemačkog lista da je 2009. godine silovao 34-godišnju Katrin Majorgu u hotelskoj sobi u Las Vegasu, a njegovi advokati su najavili tužbu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dünya Futbolu ?⚽ (@dunyafutbolu5) дана 28. Сеп 2018. у 8:50 PDT

Ketrin Majorga, 34-godišnja profesorka, optužila je fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda da je seksualno zlostavljao 2009. godine u Las Vegasu. Ona je u izjavi za nemačke medije priznala da je Ronaldo, kao superzvezda svetskog fudbala, platio da o tome ćuti.

Kristijano Ronaldo: Fudbalskom asu dosadila porodična idila, ponovo optužen za preljubu?

List je objavio da su se Majorga i Ronaldo sreli u noćnom klubu, gde je ona radila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели futbolife.info (@futbolife.info) дана 1. Окт 2018. у 5:55 PDT

Tog 12. juna 2009. godine, igrali su i gledali jedno drugo. Nakon toga, Ronaldo je pozvao da pođe sa njim na žurku u hotel Palms Plejs. U apartmanu gde se žurka odvijala bio je bazen u koji su ljudi oko njih skakali.

Ona je, kako se navodi, otišla do kupatila kako bi se presvukla a za njom je ušao Ronaldo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели booboodigital (@booboodigital) дана 29. Сеп 2018. у 7:25 PDT

-Tražio je od nje da dodirne njegov penis, kada je odbila zatražio je poljubac, a nakon poljupca je pokušao da iznudi 'nešto više'. Ketrin Majorga je uspela da ga odbije. Pomislila je tada da neće više pokušavati. Ipak, nešto kasnije odvukao je u sobu, pokušao da joj skine donji veš, nakon čega ga je udarila u međunožje. Ipak, ni tu se nije zaustavio. Primorao ju je na imaju analni seks, bez lubrikanta i kondoma - piše list.

Majorga je ostatak večeri provela izbegavajući ga i jedino što mu je rekla je da ne želi da tako nešto izađe iz te sobe.

Sutradan je prijavila napad policiji u Las Vegasu ali nije želela da prijavi ko je osoba koja je seksualno zlostavljala...

Nekoliko meseci kasnije, fudbaler je Majorgi isplatio 375 hiljada dolara, a ona je potpisala da nikada neće govoriti o tome što se između njih dogodilo. Plašila se za svoju bezbednost, za sigurnost svoje porodice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ©ristiano ®onaldo (@_cris_rronaldo_) дана 2. Окт 2018. у 7:52 PDT

Taj dokument se po prvi put pojavio u javnosti na platformi "Football Leaks" u proleće 2017. godine. U njemu je Majorga označena kao "Suzan K.".

Fudbalski as široke ruke: Napojnica Kristijana Ronalda o kojoj priča ceo svet

Nemački Spiegel je kontaktirao Majorgu nakon toga, a ona je odbila da komentariše bilo šta.

Kada su joj novinari došli na vrata - pobegla je.

Međutim, odlučila je da progovori, iako su Ronaldovi asistenti i stručnjaci za marketing na prvo pojavljivanje dokumenata reagovali oštrim demantijima. Zašto je progovorila?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ©ristiano ®onaldo (@_cris_rronaldo_) дана 2. Окт 2018. у 7:41 PDT

Kao prvi razlog navodi se to što je promenila advokata. Drugi razlog je pojavljivanje i rast #MeToo pokreta i razotkrivanje velikog broja seksualnih prestupnika među poznatim ličnostima.

Kada je odlučila da sve ispriča, objasnila je da u početku nije mogla da veruje da je taj "poznati momak toliki jadnik", ali da nije bila svesna šta će se dogoditi.

Najbolji fudbaler sveta tvrdi da nije kriv: Kristijano Ronaldo kažnjen sa 3,2 miliona evra i dve godine zatvora

Opisivala je sve detalje te kobne večeri boreći se sa emocijama i objašnjavala da je ćutala samo zbog straha, navodi nedeljnik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ساخر كروي (@saker.koora) дана 2. Окт 2018. у 7:39 PDT

Nemački list navodi da je od pojavljivanja dokumenata Kristijanu Ronaldu nekoliko puta ponuđeno da ispriča svoju verziju događaja od te večeri, ali je on to odbio. Sve navode o zlostavljanju demantovao je.

Senzacija na aerodromu: Ronaldo i Heorhina s decom stigli u Torino (foto/video)

Majorga je dala otkaz u školi i povukla iz javnosti, a jedino policija Las Vegasa koja je ponovo pokrenula istragu, zna gde se Amerikanka trenutno nalazi.