Bijonse i Džej Zi nikad nisu bili štedljivi: Lični batler za Blu Ajvi

Autor:

27.09.2017 11:58

Foto:

Foto:



Bijonse i Džej-Zi važe za najbogatiji par u svetskom šou biznisu i nisu štedljivi kad su njihova deca u pitanju. Ali, čini se da ponekad zaista preteruju.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 16. Сеп 2017. у 3:54 PDT

Još se nije stišala medijska prašina nakon njihove izjave da imaju čak šest dadilja koje paze na njihove blizance Sir Kartera i Rumi, a ponovo su uzburkali javnost novim vestima iz svog doma.

Humanost na delu: Bijonse pomaže rodnom Hjustonu nakon oluje Harvi

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 29. Мај 2017. у 11:43 PDT

Naime, poznati par je angažovao ličnog batlera za najstariju kćerku Blu Ajvi, jer, kako kažu, ne žele da se njihova petogodišnja kćerka oseća zapostavljeno zbog dolaska blizanaca u porodicu.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 13. Јул 2017. у 10:10 PDT

Najplaćenija pevačica: Bijonse prošle godine zaradila 62 miliona dolara (video)

Angažovanje batlera je njihov način da Blu ponovo učine važnom. Kako su zauzeti poslom i bebama, više ne mogu da joj posvete pažnju kao što su to ranije činili. Jednostavno nisu želeli da se devojčica oseća zapostavljeno – rekao je izvor blizak poznatom paru, prenosi zenska.tv.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 31. Окт 2016. у 9:51 PDT

Kontroverzni predbračni ugovor: Bijonse za svako dete dobija ogromnu sumu!

A, kakav zadatak ima batler?

On posećuje Blu ujutru, u podne i uveče. Njegov posao je i da joj planira zdrava jela i grickalice, bez obzira gde se nalazi. Blu već ima dadilju koja živi sa njima, ali poznati roditelji žele još nekoga za nju. Obožavaju to što imaju pravu armiju zaposlenih – otkriva izvor blizak Bijonse i Džej-Ziju.