Bend “OneRepublic” pred nastup u Beogradu traži sarmice od zelja

Autor:

28.05.2015 10:41

Foto:

Foto:



Bend “OneRepublic” održaće 6. juna dugo iščekivani koncert u Kombank Areni, a organizator koncerta - Taramount - objavio je rajder listu koja je, kako navode, odraz onoga što je ova petorka iz Kolorada privatno ali i na bini - energični, fokusirani na dobru muziku i zdrav život, pozitivni, raspoloženi i simpatični.

Poznato je da frontmen Rajan Teder i njegovi prijatelji iz benda vode zdrave živote, uživaju u trčanju i daleko su od rokenrol "lajfstajla”. Zbog toga su na bini uvek puni energije i deluju kao da se ne umore ni posle skoro dva sata koncerta.

Tako su “OneRepublic” od organizatora beogradskog koncerta, pored ostalog, tražili obroke od organskih i niskokaloričnih namirnica, različito voće, jogurte i vodu od kokosa.

Dokaz da nam 6. juna u Kombank Areni pripremaju moćan nastup jeste i različito koštunjavo voće koje su tražili da im se pripremi u garderobi. Takođe, vole i kvalitetnu crnu čokoladu, navode iz Taramounta.

Alkohol nije prioritet za momke ali su poželeli da probaju neko lokalno pivo, pa organizatori planiraju da ih iznenade vrhunskim pivima koje Srbija može da ponudi.

Svi koji prate popularni bend na društvenim mrežama znaju da petorka uvek obiđe grad u kome gostuje i uživa da proba najbolje što lokalna gastronomija ima da ponudi. Zbog toga će ih organizatori upoznati sa Beogradom i počastiti najukusnijim kulinarskim specijalitetima.

Tako će gosti Beograda uživati u gibanici, sarmicama od zelja, kajmaku, vreloj proji, “leskovačkom vozu”, punjenim tikvicama, ajvaru, šopskoj salati, svežem voću iz domaćih voćnjaka, slatku od šumskih jagoda i drugim ukusima Srbije i regiona, navode organizatori

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading