Antonio Banderas: Nakon srčanog udara Melani me zove svakodnevno

Autor:

04.04.2017 16:16

Foto:

Foto:



Prošlo je dve nedelje otkako je španski glumac Antonio Banderas (56) objavio da se oporavio od srčanog udara koji je doživeo u januaru i nakon koga su mu ugrađena tri stenta. Međutim, iako se po proceni lekara radilo o lakšem infarktu, zvezda Almodovarovih filmova je ipak bio primoran da drastično promeni životne navike.

Dobre vesti: Antonio Banderas se oporavio od srčanog udara

Osim što je najavio da će "usporiti tempo" kad je posao u pitanju, Banderas je priznao da je došlo vreme i da cigaretama kaže "zbogom". U intervjuu za špansku novinsku agenciju "Diario Sur" Antonio je otkrio da je uspeo da se reši zavisnosti od duvana i to bez ikakvih pomagala.

- Ako je nešto dobro proizašlo iz svega ovoga, to je što sam momentalno prestao da pušim, i to bez pilula ili nečeg sličnog - rekao je glumac.

 

A da bi uspostavio disciplinu u svom životu, neophodno je i da uspori ritam. Glumac je najavio da će davati sebi više prostora i praviti pauze između snimanja filmova, kao i da će više raditi „iza kamere“ i pisati scenarije.

Podršku u ovim odlukama nema samo od svoje devojke - holandske savetnice za investicije Nikol Kimpel (36), već i od bivše supruge Melani Grifit.

Kako je glumac ispričao za "Diario Sur", Melani ga je zvala praktično svakog dana od kada je imao srčani udar.

 

- I dalje imam sjajan odnos sa njom i Nikol je obožava. Nas troje smo zajedno večerali - istakao je španski zavodnik.

Antonio i Melani su se razveli  2014. godine, a kako su naveli u saopštenju, "rastali su se uz puno ljubavi i na prijateljski način".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading