Anja Mandić: Govorim sebi da će sve biti dobro

Autor:

20.09.2016 19:03

Foto:

Foto:



Anja Mandić,  prvi put će pred kamerama u emisiji ”Magazin In” autorke Sanje Marinković posle smrti supruga Milorada Mandića Mande govoriti o svom životu bez njega.

Sve ono što ju je sačekalo posle gubitka supruga, u kojim situacijama je sada jača i sposobnija nego što je slutila da može biti, gledaćemo ekskluzivno u “Magazinu In” ove subote.

Ja sebe ne pitam teška i velika pitanja. Ja živim od danas do sutra i kažem sebi da lepo dišem, hodam, imam svoj posao, verujem sebi da ja to mogu. Imam Andriju, imam prijatelje, i kažem sebi da će sve biti dobro. Moram da nastavim da živim moj život - rekla je Anja za Pink.

Njihova ljubav nije bledela tokom godina.

- Mislim da smo se nas dvoje dobro uvezali i posle sedam godina braka ima i ljubavi, poštovanja i zanosa. Sve dok je tako ništa ne menjamo. - rekla je Anja za magazin „Hello!“  na njihovu sedmu godišnjicu braka a Manda je često isticao da nema boljeg prijatelja od supruge.

Milorad Mandić Manda preminuo je 15. juna na sceni pozorišta "Vuk Karadžić", nakon što mu je pozlilo tokom predstave. Ana je ubrzo posle smrti supruga nastavila da se bavi glumom, a trenutno priprema predstavu "Priča se po gradu".

 

Komentari. (0)

Loading