Anđelina Džoli i Bred Pit nikako da postignu dogovor: Nove optužbe zbog alimentacije

Autor:

08.08.2018 11:46

Foto:

Foto:



Kad su u pitanju deca, Anđelina Džoli i Bred Pit nikako da postignu dogovor. Iako oboje tvrde da su im oni najvažniji faktor u postizanju razvoda, već dve godine ne mogu da pronađu zajednički jezik i potpišu papire.

-Bred i Anđelina nisu još ni blizu sporazumnog razvoda. Toliko su zaokupljeni pitanjima oko starateljstva da još nisu ni predali sve finansijske dokumente, što je u brakorazvodnoj parnici uobičajeni korak. Sumnjam da će se to uskoro rešiti. Nalaze se na mrtvoj tački jer su fokusirani na starateljstvo, ništa drugo još nisu rešavali -rekao je izvor za E! News.

Bred Pit: Sve ljubavi holivudskog superzavodnika

U sudskim dokumentima koje su predali sudu u Los Anđelesu u utorak, odvokat Džolijeve navela je da Pit nije platio alimentaciju već godinu i po. Glumica će navodno sudskim putem tražiti zaostatke.

-Pit ima obavezu plaćanja alimentacije. Do danas on nije platio ništa otkako su se rastali - rekla je advokat Samanta Blej Dedžin, javlja NBC News.

Anđelina Džoli i Bred Pit: Nova odluka suda oko starateljstva, glumica nije oduševljena

Međutim, neimenovani izvor upoznat sa situacijom za USA Today je rekao da optužbe nisu istinite. Prema njegovim rečima glumac je od početka bio finansijski odgovoran i ispunjava sve obaveze.

-Cilj Anđelininog sudskog zahteva je da što pre reši pitanje razvoda, tako da oboje mogu nastaviti sa svojim životima i zajedno odgajaju decu - rekla je portparolka Džolijeve.

Inače, bogatstvo Anđeline Džoli procenjeno je na oko 150 miliona dolara, a Pitovo na oko 245 miliona dolara.

Omaklo joj se: Anđelina Džoli otkrila da su problemi sa Bredom počeli mnogo ranije nego što se mislilo

Par ima šestoro dece - Medoksa (17), Paksa (14), Zaharu (13), Šajlo (12) i desetogodišnje blizance Vivijen i Noksa.

Glumica je podnela zahtev za razvodom u septembru 2016., navodeći nepomirljive razlike i dobrobit porodice kao razloge. Mesecima su se raspravljali oko brige za decu. U januaru prošle godine objavili su zajedničku izjavu u kojoj su napisali da sve vezano za razvod žele da sačuvaju od javnosti, kao i da će zajedno raditi na tome da ponovno ujedine porodicu.

Anđelina Džoli i Bred Pit: Nastavak borbe za decu

Sve se to promenilo u junu kad su procurile informacije o borbi oko dece. Pisalo se da bi Džolijeva mogla izgubiti starateljstvo nad decom jer ona ne viđaju redovno oca.