Ana Sević i Darko Lazić: Lorena je centar našeg sveta

Autor:

15.06.2015 16:57

Foto:

Foto:



Pevačica i pobednik takmičenja ‘Zvezde Granda’ sve su podredili  kćerkici, koja ih iz dana u dan sve više fascinira i iznenađuje, i zbog nje im nije bilo teško da svoj život promene iz korena

Pre gotovo devet meseci u živote Ane Sević i Darka Lazića ušlo je maleno biće: devojčica Lorena. Vedra i nasmejana, kćerka popularnog muzičkog para otkrila im je novi svet, zbog koga su morali da naprave radikalne promene u svemu što su do tada radili.

- Malo je reći da nam se život promenio iz korena. Sada su nam drugačije svakodnevne navike ali i pogled na budućnost. Ceo svet je postalo lepši i obojeniji od kada je Lorena sa nama. Svaki novi dan sada ima smisao. Ona je centar našeg sveta, naizgled malog ali nama najvećeg - priča pevačica, koja tvrdi da dileme oko imena nije bilo.

- Nismo se time previše opterećivali. Na odmoru u Dubaiju smo se oduševili kada smo ga čuli jer je retko i drugačije, a i odlično joj pristaje.

Tokom fotografisanja za naš magazin, malena devojčica sve vreme je pokušavala da peva, a ponosna mama kaže da je svaki dan sa njom drugačiji.
- Lorena vam je na ovom susretu pokazala sve svoje talente. Čini se da već ima izgrađen karakter. Sa njom je svaki dan poseban i bitan, pun novih otkrića i osmeha. Snimamo je kamerom od prvog dana i neverovatno je koliko vreme brzo prolazi i šta je sve naučila. Toga budemo svesni tek kada odgledamo snimke i fotografije stare nekoliko meseci - kaže Ana i dodaje da je Loreni, koja uskoro puni devet meseci, zanimljiv svaki pokret i šum.
- U fazi je kada pokušava sve i sigurna sam da bi najsrećnija bila kada bi mogla i da trči, hoda, priča, skače. Jako je vesela i razdragana, tako da nam smeha i akcije ne manjka.
Devojčica već sada u potpunosti gospodari daljinskim upravljačem, a u domu Sević-Lazić na smenu se gleda MTV i Baby TV.
- Kada je previše hiperaktivna i ne zna gde bi, pustimo joj kanal za bebe, koji emituje crtaće prijatnih likova i boja za decu njenog uzrasta. Tada se smiri i pomno prati šta se dešava na ekranu. Ponekad zaspi, a ja uhvatim sebe kako nastavim da gledam šta rade crtani likovi - moram da priznam da mi je to svojevrsni odmor - dodaje Darko u šali.

Mladi roditelji su srećni što sa Lorenom nemaju nikakvih problema: danju retko kada spava jer je sve interesuje, a vrlo često se dešava da oni ujutru ustanu pre nje.
- Prava je spavalica i nije noćna ptica. Ujutru se najčešće budi tačno na vreme za doručak sa nama. Najbitnije je da smo Darko i ja podelili uloge, pa je hranimo i menjamo pelene u zavisnosti od toga koliko je ko umoran - kaže pevačica i otkriva da je “baka servis” uvek aktuelan i dobrodošao.
- Bake i prabake su najveće blago i nezamenjive u svakom pogledu. Uvek su spremne da stupe u akciju.

Ne krijući da se Darko odlično snašao u ulozi oca, Ana sa osmehom govori da je, kao i svi očevi, slab na svoju mezimicu. - Možda će zvučati kao kliše, ali njih dvoje zaista imaju specifičan odnos. Kad god ugleda tatu, ona drugačije reaguje. Za njega ima poseban osmeh. To su neverovatne stvari i prava je uživancija gledati ih kako se igraju i maze. Ali, kako vreme prolazi, moraće da vežba strogoću. Lorenu ćemo vaspitavati onako kako su i nas naši roditelji. Uzajamno poverenje će morati da postoji, a svaki problem, ukoliko nastane, rešavaćemo razgovorom. Već sada je jasno da će tata biti čarobnjak za ispunjavanje želja, dok ću ja biti zadužena za strogoću.

Iako još uvek ne razmišljaju o tome čime će se njihova kćerka baviti u budućnosti, ističu da im je njena sigurnost na prvom mestu. Zbog toga pažljivo biraju koji delić svog privatnog života dele sa javnošću - romantičnu veridbu u Parizu pratilo je tajno venčanje kome su prisustvovali samo kumovi i matičar.
- Svesni smo dobrih i loših strana koje naš posao nosi, pa se u skladu sa tim trudimo da privatne stvari ne izlaze iz kruga porodice. Delimo sa javnošću onoliko koliko smatramo da bi trebalo. Živimo normalnim životom koji mnogima ne bi bio preterano zanimljiv iako se često od nas pravi senzacija. Trudimo se da ne gledamo tabloidne naslovne - svesni smo kako ta mašinerija funckioniše, ali nam je i dalje ne shvatljivo zbog čega jednu lepu priču kao što je naša pokušavaju da naruže - ističe pevačica, koja se oprobala i kao voditeljka “Grand Televizije”.
- Obožavam pevanje, a zavolela sam i voditeljski posao. Bila sam aktivna tokom trudnoće. Lorena je sada na prvom mestu, njoj je sve podređeno pa ću se na posao vratiti kada mi ona da dozvolu za rad - priča Ana Sević i dodaje da planiraju da njihova kćerka dobije sestru ili brata.
- Naravno da je to u planu - voleli bismo da imamo veliku porodicu.

Foto: Marina Lukić / Stilistkinja: Jelena Zdravković / Asistentkinja stilistkinje: Elizabeta Vučinić / Šminka: Lidija Dugalić / Garderoba: ‘Legend’ / Obuća: ‘Carvel’

Tekst je originalno objavljen u štampanom izdanju magazina “Gloria” u broju 618.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading