An Mari Ćurčić: Naša Marija je imala ljubav i podršku, ali...

Autor:

11.04.2019 13:00

Foto:

Foto:



Manekenka, voditeljka i jedno od zaštitnih lica beogradske klabing scene Marija Ćurčić, na današnji dan pre pšet meseci jeizvršila samoubistvo obesivši se u iznajmljenom stanu na Savskom vencu.

Ispovest An Mari Ćurčić nakon tragičnog gubitka ćerke: Ona jedina zna zašto je to uradila

Ovim tužnim povodom njena majka, poznatanovinarka An Mari Ćurčić (52) gostovala je u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" na TV Prva.

- Danas je pet meseci otkako je naša ćerka Marija oduzela sebi život u 25 godini iako je imala ne samo podršku nego i ljubav i razumevanje i porodice i uže i šire, iako u našoj porodici nije to bila tabu tema. Ne smeju se generalizovati stvari, da je svaki slučaj priča za sebe i ne smemo olako da etiketiramo - rekla je majka tragično nastradale manekenke.

Mesec dana od tragične smrti 25-godišnje manekenke: Potresno pismo majke Marije Ćurčić

- Kako posle te tragedije čovek da nastavi život? Pre svega, nastavlja da slavi život bilo da su naši najdraži tu ili nisu. Da slavi život i pnih do kojih im je stalo i da pokuša da pomogne onima kojima je pomoć potrebna - rekla je Ćurčićeva koja se nedavno prvi put pričala o tragičnom gubitku ćerke za magazin "Gloria".

Marija Ćurčić: Tragična smrt 25-godišnje manekenke

– Postoji i onaj termin “nasmejana depresija”, gde apsolutno ne možete da prepoznate bilo koji znak problema. Ona je bila takva. Baš vedro dete. Sva u osmehu, od malih nogu. Bilo je to njeno prirodno stanje. Utoliko je stvar teža. Nisu postojali nikakvi pokazatelji koji bi nas naveli na to da treba da se zabrinemo, da se zapitamo. Apsolutno ništa. Nemam objašnjenje - ispričala je tada  An Mari.

Maja Gašić

Autor