Amanda Sejfrid i Tomas Sadoski: Romantično venčanje u tajnosti

Autor:

18.03.2017 15:56

Foto:

Foto:



Glumica Amanda Sejfrid (31) koju je naša publika upoznala u ulozi u Sofi, u mjuziklu "Mamma Mia!", venčala se u tajnosti za glumca Tomasa Sadoskog.

Објава коју дели Amanda Seyfried (@mingey) дана 8. Нов 2016. у 10:36 PST


Par je prošle godine na jesen objavio da čeka bebu, ali govora o braku nije bilo. Prema pisanju stranih medija, Amanda i Tomas su priznali da su se verili, ali i da o ozvaničenju veze još uvek ne razmišljaju.

Објава коју дели Amanda Seyfried (@mingey) дана 5. Мар 2017. у 6:45 PST


Lepa Amanda koju pored glumačkog talenta krasi i raskošan glas, karijeru je započela kao vrlo mlada. Sa svega 11 godina se bavila modelingom, da bi sa 15 počela da glumi u televizijskim serijama. Prvo pojavljivanje na filmu bilo je u ostvarenju "Mean Girls" , nakon čega slede manje značajne uloge u nezavisnim filmovima.

Објава коју дели ゾンこ (@__zo_n5) дана 18. Мар 2017. у 12:39 PDT


Svetsku slavu donela joj je uloga u mjuziklu "Mamma Mia!" gd je igrala ćerku Meril Strip, koja joj je predvidela svetlu budućnost. Raskošan glas i izuzetne pevačke sposobnosti donele su joj ulogu u Oskarom nagrađenim "Jadnicima" u kojima je igrala Kozet.

Amanda i Džastin Long

Nakon značajnijih veza sa kolegama, glumcima Dominikom Kuperom i Džastinom Longom, sreću je pronašla uz četrdesetogodišnjeg Tomasa Sadoskog, koga ovih dana gledamo u seriji "Life in Pieces" koja se emituje na kanalu FOX Life.

Par čeka bebu, a da su se venčali u tajnosti, otkrio je Sadoski pre dva dana prilikom gostovanja u emisiji "Late Late Show", gde je i prvi put u javnosti pokazao burmu.


- Venčali smo se u nedelju. Jednostavno smo pobegli na selo, samo nas dvoje zajedno sa matičarem i obavili to - ispričao je glumac - Ona je osoba koju najviše volim i poštujem na svetu.

Iako venčanje nije bilo glamurozno, Sadoski kaže da je bilo prelepo.

Објава коју дели PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) дана 17. Мар 2017. у 1:39 PDT


- Napisali smo zavete, samo nas dvoje, izgovaramo te reči jedno drugom... Bilo je savršeno - ističe glumac.

Inače, u poslednje vreme je gotovo postala praksa da se poznate ličnosti venčavaju u tajnosti - Dženifer Aniston i Džastin Tero, Kameron Dijaz i Bendžamin Meden, Mila Kunis i AštonKučer, Zoe Saldana i Marko Perego... samo su neki od njih.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading