Amal i Džordž Kluni čekaju blizance, a šta zapravo o snajki misli njegova mama?

Autor:

11.02.2017 17:50

Foto:

Foto:



Vest da bračni par Kluni očekuje bliznace, oduševio je ne samo njihove prijatelje iz sveta filma, već i sve obožavatelje ovog elegantnog para.

Trudnoća britanske advokatice za ljudska prava Amal Kluni, dugo je čuvana u tajnosti, ali neki detalji su je odali. Budući da je poznata po besprekornom stilu, lepoj Amal nije polazilo za rukom da sakrije stomačić.


Odeća je odala: Kako je Amal Kluni pokušala da obmane javnost (foto)

Sada, kad se pouzdano zna da Klunijevi očekuju prinove, prijatelji i rodbina poznatog para su javno izrazili oduševeljenje zbog srećnih vesti.

Tako, jedan od najboljih Džordžovih prijatelja, holivudski glumac Met Dejmon je u emisiji "Entertainment Tonight Canada" otkrio da su mu krenule suze kada je čuo da su blizanci na putu.

Stigle radosne vesti iz bliskog okruženja Amal Kluni

Naravno, i ponosni roditelji holivudskog superstara - Nina i Nik, su se oglasili. Džordžova mama, Nina Klunipresrećna je što će postati baka, a čvrsto je ubeđena da će njen sin i snajka biti odlični roditelji.

- Izuzetno smo srećni zbog Džordža i Amal, ne mogu da zamislim bolje roditelje od njih dvoje. Bili smo zajedno kada su nam otkrili radosne vesti. Bio je to jedan poseban, dirljiv trentak - rekla je ponosna buduća baka za "Us Weekly".

Ipak nije savršen: Šta Amal Kluni najviše zamera Džordžu?

Nina ima samo reči hvale za Džordžovu suprugu, a ubeđena je da će biti divna majka.

- Sigurna sam da će biti divna majka, ona je sjajna žena - rekla je Nina.

Zlobnici, pak, tvrde da ovaj odnos nije tako sjajan, kako ga Klunijevi prikazuju svetu. Svekrva i snaja se vrlo retko mogu videti u javnosti, a gotovo da ne postoje njihove zajedničke fotografije.

Objašnjenje da glumčevi roditelji retko posećuju gala događaje ne prolazi, jer se mama Kluni do sad slikala sa Džordžovim bivšim devojkama - Elizabet Kanalis i Stejsi Kibler...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading