Aleksandra Radović: Ćerka me je potpuno promenila, vratila je iskrenost i toplinu u moj odnos sa ljudima

Autor:

16.05.2017 21:21

Foto:

Foto:



Pop zvezda Aleksandra Radović za je mnoge enigma, za neke arogantna zvezda, za većinu obična žena izvanrednog glasa. Publika nema potrebu da kopa po njenim godinama tražeći nešto što ne postoji.

Za one koji imaju, davno je na lice stavila domino, koji je ćerka Nina pretvorila u osmeh, oslobodivši tako njenu suštinsku emociju, lišenu okova izolacije od medija, ljudi i same sebe.

Kada sve ostavite po strani i uzmete za ruku svoje dete u kakvo carstvo odlazite?

Novi friizzzz by @jankoviczoran for @id_hairacademy ?? #aleksandraradovic #newhaircut #goodvibes

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on May 15, 2017 at 7:12am PDT

U čisto, dečje carstvo puno bezuslovne ljubavi. Znate onaj osećaj kad se topite u toj maloj ruci i iskrenom zagrljaju. Volim da se igram sa decom i da se ponašam kao dete, što verovatno niko za mene ne bi rekao. Uživam da se do besvesti glupiram sa njima i verovatno me iz tog razloga deca vole. Verujem da su ona, na neki način, i merilo toga ko je kakva osoba jer ih ne možeš slagati - kaže Aleksandra u intimnoj ispovesti za magazin "Hello".

Hristina Popović: Kako je mama-maratonka postala dobar uzor svom detetu

Na koji način je, u skladu sa tim, vaša ćerka merilo vaše ličnosti?

Mene je dete zaista potpuno promenilo, ma koliko to zvučalo kao floskula. Ranije sam prema sebi bila preterano stroga, a ona je u meni probudila neku blagost. Neverovatno je koliko sve duboko oseća i koliko je intuitivna. Ja zaista verujem u izreku da su deca anđeli. Ona bukvalno ispravljaju tvoje greške. Ako ih slušaš i pratiš znake, možeš sebe da koriguješ i postaneš bolji čovek u svakom smislu. Mene Nina svakog dana uči nečemu. Recimo, kaže mi: „Nemoj da se ljutiš, na kraju ćeš ipak morati da se odljutiš. Zašto bi se onda ljutila?“ I to je stvarno istina. Onda probaš da se promeniš i da na drugačiji način posmatraš i prihvataš stvari. Kada sam odlučila da se neću otvarati ni prema kome, skoro potpuno sam se izolovala. Ona je probila taj štit. Vratila mi je iskrenost i toplinu u odnos sa ljudima, koje sam imala u detinjstvu, a koje sam maltene prestala da pokazujem.

Beautiful day in #sarajevo #aleksandraradovic #cARstvo #musicismylife @colorsinnsarajevo

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on Feb 19, 2017 at 9:35am PST

TIjana Dapčević: Volim da kuvam, u mojoj porodici se svakodnevno jede “na kašiku”

Kada razmaknemo sve zavese o kojima smo pričali, karijeru, popularnost, tuđa mišljenja, promene, koliko ste iza svega samo obična žena?

Potpuno. Moj život se razlikuje samo po tome što kao javna ličnost mnogo putujem i odsustvujem od kuće, ali sam apsolutno jednostavna žena koja živi svoj život, suštinski mama kao svaka druga, prijatelj ili saradnik kao svaki drugi. Imam ista stanja sreće i tuge, smenjivanja dobrog i lošeg raspoloženja i perioda nežnosti i mirnoće sa trenucima ljutnje koje pokušavam da korigujem.

Danijela Vranješ: Ema je došla u pravom trenutku, nisam više sama sebi najvažnija i to mi baš godi

Osećate li da ste kompletna ličnost u svakom smislu ili ipak nešto nedostaje? Koliko u sebi nosite mir, sreću i zadovoljstvo?

Srećna sam jer mi je Bog podario dete i što radim posao koji volim. Ima mnogo stvari za koje bih volela da su bolje i drugačije, sa nekim ljudima bih želela da imam kvalitetniji odnos, zbog nekih prijateljstava mi je žao što su prekinuta, ali naučila sam da budem zahvalna na onome što imam. I dobro i loše u životu je dragoceno iskustvo. Kad čovek to prihvati, lakše prevazilazi životne, poslovne ili ljubavne probleme. S tim sam se pomirila i živim u trenutku. Sreću čine male stvari i trudim se da ih pronalazim na dnevnom nivou. Mislim da je najveća radost u davanju drugima i da je ljubav jedina stvar koja se množi davanjem, jedina stvar koja se ne troši.

Komentari. (0)

Loading