Alek Boldvin o mračnoj prošlosti: Bio sam nezreli klinac koji se uhvatio u zamku droge i alkohola

Autor:

03.04.2017 19:40

Foto:

Foto:



Proslavljeni glumac Alek Boldvin napisao je knjigu "Nikad ispričano", u kojoj je otkrio svoj mračnu prošlost kada se družio s dilerima i "ubijao" raznim opijatima.

Važili su za najzaljubljeniji par u Holivudu: Zašto su se razveli Kortni Koks i Dejvid Arket

-Jedan sam od retkih koji se u svojim dvadesetim godinama predozirao, a nisam imao problema jer se nisam ozbiljno navukao na drogu - kaže Boldvin.

Where have you gone, Michael Tighe? Michael Tighe Photography, 1989

Објава коју дели Alec Baldwin (@iamabfalecbaldwin) дана 27. Мар 2016. у 8:49 PDT

Glumac u knjizi govori o svim pikanterijama svog raskalašnog života i objašnjava zašto je 30 godina ćutao o drogama i svim nedaćama kroz koje je prolazio.

- Dve godine živeo sam s ‘belim’, bio je to stvarno žestok životni period. Nije lako svakodnevno komunicirati s tim zlostavljačima, dilerima droga. Osim toga, puno sam i pio. Stideo sam se da govorim koliko sam bio bedan, ali tad sam bio klinac, nezreli klinac - rekao je on.

Love that blue background...

Објава коју дели Alec Baldwin (@iamabfalecbaldwin) дана 23. Мар 2016. у 5:57 PDT

Boldvin kaže da zna šta zavisnici proživljavaju i saoseća sa njima jer je, kako dodaje, i u njegovom životu zbog sklonosti opijatima bilo jako puno boli.

Alek Boldvin priprema nove provokativne imitacije novog američkog predsednika

Na odvikavanje nije išao, sam se skinuo i s droga i s alkohola tako što je po ceo dan igrao video igre.

- Najdraža mi je bila Galaga. Kad god bi me uhvatila kriza, igrao sam se. Samo tako sam mogao da se smirim. Možda bi bilo lakše da sam potražio stručnu pomoć, ali u to vreme nisam želeo da se sa bilo kim družim. Nije mi bilo do razgovora, sam sebi bio sam najbolje društvo - kaže Alek.

Meri Ostin i Fredi Merkjuri: Ljubav koju ni smrt nije prekinula

Pedesetdevetogodišnji Boldvin proslavio se ulogama u filmovima kao što su “Beetlejuice”, “Glengarry Glen Ross” i “Pokoj­nici” Martina Skorsezea, još popularniji je postao kao televizijski urednik Džek Donahi u britkoj humorističkoj seriji “30 Rock”, za koju je dobio dva Emija, tri Zlatna globusa i sedam nagrada “Screen Actors Guild”. Veliku pažnju privlačio je i dogodovštinama iz svog prilično uzbudljivog privatnog života, posebno žestokim fizičkim obračunima s mnogima koji su mu se našli na putu, kao i burnim brakom i još burnijim razvodom od glumice Kim Bejsinger.