Alek Boldvin dobio četvrto dete

Autor:

13.09.2016 16:14

Foto:

Foto:



Proslavljeni holivudski glumac i njegova supruga Hilarija dobili su treće dete. Ovu lepu vest je ponosna mama objavila na svom Instagram profilu.  "Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našu novu bebu, Leonarda Čarlsa Boldvina. Dan kada se rodio je poseban"  napisala je Hilari pred fotografije koja ja nastala u porodilištu.

Instruktorka joge je tokom proteklih devet meseci gotovo svakodnevno objavljivala zamiljive videi sminke, a svet je zapamtio i po tome što je za vreme prve trudnoće i nakon nje objavljivala fotografije u zadivljujućim pozama.


Ona je rekla da je motivaciju za fotografije pronašala u činjenice da je žensko telo u trudnoći prelepo i da ga se žene ne smeju stideti.


Onda je dodala da je ovo treća beba koju će roditi tokom tri godine, kao i da žene moraju da prihvate promene koje im donosi trudnoća "Naša tela su neverovatna i nema potrebe da prikrivamo kilograme koje smo dobile tokom trudnoće".


Bračni par Boldvin ima ćerku Karmen (3) i sina Rafaela (1). U braku su od 2012. godine,  58-godišnji glumac je za američke medije rekao da nikada u životu nije bio srećniji.

 

Komentari. (0)

Loading