Adrijana Lima se udala: Prsten na ruci otkrio tajnu (foto)

Autor:

30.05.2017 17:48

Foto:

Foto:



Jedan od najpopularnijih Viktorijinih anđela - lepotica iz Brazila Adrijana Lima (35), omiljena je i u našem narodu. Iako se pre tri godine razvela da srpskog košarkaša Marka Jarića, sa kojim ima ćerke Sijenu i Valentinu, još uvek je zovemo “srpskom snajkom”.

Ne mogu jedno bez drugog: Adrijana Lima i Marko Jarić obeležili dan koji za njih ima posebno značenje

A kad naš narod nekog "prisvoji", to ostaje doveka. Tako je najnovija fotografija koju je Lima objavila na instagramu zbunila je njene pratioce na ovoj društvenoj mreži, a naše domaće fanove čuvenog supermodela bogami i rastužila.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on May 29, 2017 at 3:42am PDT

Adrijana je objavila selfi, ali nije njena lepota ono što je privuklo pažnju posetioca društvenih mreža. Svetlucava burma sa, pretpostavljamo dijamantima, na njenoj levoj ruci (katolici burmu nose na domalom prstu leve ruke) prvo upada u oči na ovoj slici.

Zapalile Majami: Adrijana Lima i Prijanka Čopra u morskoj avanturi (foto)

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on May 29, 2017 at 4:32pm PDT

Naravno, trač da se Adrijana Lima tajno udala odmah se proširio. Krenula su nagađanja - ko je mladoženja, da li se možda pomirila sa bivšim mužem, gde je bila svadba...

Lepa Brazilka je kratkim komentarom na instagramu zaustavila sve glasine i objasnila o čemu se zapravo radi.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on May 1, 2017 at 4:38pm PDT


- O čemu je štos sa prstenom? To je simbolično, posvećena sam sebi i svojoj sreći. Udata sam za sebe. Dame, volite sebe - izričita je bila Adrijana
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading