Adel peva na venčanju Pipe Midlton?

Autor:

25.09.2016 20:20

Foto:

Foto:



Pipa Midlton (33) i njen verenik milioner Džejms Metjuz (40) najavili su venčanje za 2017. godinu. A mlada ima specijalnu želju.

Naime, kako "US Weekly" prenosi, sestra vojvotkinje od Kembridža je izrazila želju da joj na venčanju peva britanska pevačica Adel.

Jedini problem jeste što je pop zvezda prilično skupa. Prema pisanju stranih medija, Adel naplaćuje milion funti po privatnom nastupu, što je poprilična cifra i za tako bogat par kao što su Midlton i Metjuz, te se buduća mlada koleba. Iako želi da njeno venčanje bude raskošno, svakako ne želi da zaseni sestrino.

Pipa i Džejms su se verili 17. jula ove godine za vreme romantičnog vikenda na jezeru. Kako izvori bliski paru kažu, bogati finansijer je tokom šetnje kleknuo na jedno koleno i izvadio prsten od 4.5 karata.

"Heads down against the breeze that blows across the peaks of the Lake District on the sunniest of days, the couple had their eyes on a distant hill. Like other weekend walkers out on the fells last Saturday, Pippa Middleton and her boyfriend James Matthews paused to enjoy the magnificent views from the summit and to catch their breath. But as Pippa took in the scenery, her romantic beau was dropping to his knees and preparing an even more spectacular night-- drawing out a stunning diamond ring from deep within a pocket. Kneeling before her James asked Pippa to marry him. And within a moment she said 'yes' and suddenly Britain's most eligible young woman was off the market." -I found the information on Twitter. The Middleton's will supposedly make the official announcement soon if it's true! #pippamiddleton

A photo posted by Pippa Middleton (@pippamidleton) on Jul 18, 2016 at 3:51pm PDT

O vereničkom prstenu se dosta pisalo, a najviše o proceni da je skuplji od onog koji je njena sestra dobila od princa Vilijama. Stručnjaci su procenili da bi mogao da košta oko 120.000 dolara.

Iako se ne zna tačan datum venčanja, pripreme su u toku. Pipa je viđena u londonskoj luksuznoj cvećari "Lavender Green Flowers" kako satima razgleda i fotografiše cvetne aranžmane. Izbor bidermajera je izuzetno važan, a izvori bliski budućoj mladi kažu da će se najverovatnije odlučiti za boju slonovače u kombinaciji sa čipkom.

Kako je "US Weekly" ranije pisao, Kejt će biti deveruša na sestrinoj svadbi. Međutim, da ne bi sva pažnja bila na usmerena na vojvotkinju od Kembridža i venčanje se pretvorilo u medijski cirkus, dogovor između sestara jeste da Kejt ima skromnu ulogu u ceremoniji.

Inače, Pipa je nedavno objavila knjigu, svojevrsni priručnik za organizaciju zabava pod nazivom "Celebrate", a koji nije najbolje prošao kod publike.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading