37 godina velike ljubavi: Preminuo suprug Nede Arnerić

Autor:

21.01.2019 11:43

Foto:

Foto:



Suprug istaknute dramske umetnice Nede Arnerićdr Milorad Mešterović, preminuo je sredinom decembra nakon duge borbe sa teškom bolešću.

O gubitku voljenog supruga s kojim je provela 37 godina, glumica je obavestila najbližu rodbinu i prijatelje, a tek nedavno je tužnu vest podelila i s javnošću.

Neda Arnerić: Ne mogu da zamislim život bez supruga

- Istina je. Moj suprug je preminuo. Tuga koju osećam je neopisiva - rekla je Neda.

O velikoj ljubavi prema Miloradu, njenom drugom suprugu, Neda je govorila pre dve godine u intervjuu za "Gloriju".

- Drugi brak je veliki jer traje 35 godina, kao što je to slučaj kod mene. Prija i kad shvatiš da si poslednjih decenija, pored ostalog, i prijatelj sa svojim suprugom. Trideset pet godina je dug period - ispričala je glumica.

Neda Arnerić: Sudbina me je spasila

– Lepa cifra. Dobro smo to sklopili zajedno. On je sada deo mene, mog tela. Prosto nešto bez čega ne mogu da zamislim svoj život. Znala sam da je on taj, jer je proradila mladost-ludost. Dopao mi se kao izuzetno zgodan, šarmantan i zanimljiv čovek. Kada ste u mladalačkim ljubavima itekako znate da ih promenite - ispričala je Neda jednom drugom prilikom, a prisetila se i prvog susreta s Miloradom -  Bio je to 1981. godine. Moj muž došao da pogleda predstavu ‘Mušica’ u kpozorišu ‘Dvorište’. Nakon predstave otišli smo na večeru, posle večere smo se zbližili i počeli da živimo zajedno posle samo nekoliko dana. Imala sam sreću. 

Neda Arnerić: Poželite mi da i dalje trajem, bez glume bih bila vrlo nesrećna

Mešterović je u svojoj lekarskoj karijeri stekao svetski ugled zbog čega je bio predsednik Svetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne hirurgije.

Maja Gašić

Autor