Sanja Marinković

Godine nisu važne: Sanja Marinković sve priznala, on je sve što je želela

Autor:

10.06.2023 19:09

Foto: Dušan Petrović

Foto: Dušan Petrović

Osim što priznaje da nema dečka i da jedva čeka da se ponovo zaljubi, TV autorka Sanja Marinković za Gloriju otkriva prelepe novitete iz privatnog života



Posle sistema treninga “Vežbaj sa Sanjom” i programa ličnog razvoja sa Jovanom Hismajer, televizijska novinarka, autorka “Magazina In” Sanja Marinković (49) otisnula se u modni biznis.

Kreirala je odevnu liniju namenjenu damama koje žele da se odevaju sa stilom, a ne u skladu s ličnom kartom.

Dušan Petrović

 

- Sa preduzetnicom Nadom Nikolić Krečković kreiram ono što bi trebalo ženama da učini život lepšim. Osmislile smo modnu liniju “Alme & S•M” za njenu modnu kuću koja ove godine proslavlja deceniju uspešnog rada.

Pročitajte Noć koja je sve promenila u braku Sanje Marinković - Poruka mi je stigla na Badnje veče...

Svaki od modela iz ekskluzivne kolekcije izrađen je od vrlo kvalitetnih materijala, u desetinama različitih boja i po meri svake dame koja voli da se odeva u skladu sa stilom, a ne sa datumom rođenja.

- Volim da istaknem da niko od nas ne treba da bira modele kojima će odevati svoje godine, nego one u kojima će se osećati prijatno, zadovoljno i samopouzdano.

Dušan Petrović

 

Spadam među ljude koji veruju da vrede onoliko koliko drugima mogu da učine život lepšim. Svojim poslom, stavovima u javnosti, stilom odevanja i ponašanja i promocijom pravilne ishrane trudim se da pomognem pre svega ženama da budu rasterećenije, smirenije, da se osećaju poželjnije i da se posvete sebi, bilo duhovno ili fizički.

Da imaju volju da se “pokrenu” i izađu iz svoje zone komfora, bilo da je reč o ishrani, emotivnom statusu ili stilu oblačenja. Uvek sam se trudila da moj uticaj kao javne ličnosti bude svrsishodan.

Smatrate li da žena treba u svakoj prilici da bude tip-top doterana, čak i kad ide do lokalne prodavnice?

- Najlepša sam, najbolje doterana ili najviše zračim optimizmom kada nisam u emotivnoj vezi ili kada sam strašno zaljubljena - najčešće su rečenice koje žene izgovaraju danas.

Boško Karanović

 

Kada u brakovima ili vezama počnemo da iscrpljujemo jedni druge, možda stanje u duši mnogo utiče na naš fizički izgled, pa se zapustimo. Emocije zatrpavamo hranom, ugojimo se, prestanemo da se doterujemo i ulepšavamo.

Najmanje sam doterana kada sam najviše zauzeta, a po pravilu sam stilizovana kada imam vremena i koncentraciju da se ulepšam i dan provedem na štiklama umesto u patikama i baletankama.

Pročitajte Ovu vežbu mnogi ne bi mogli ni da probaju, ali Sanja je sa 49 godina izvodi kao od šale (video)

Kod frizera idem svaki drugi dan, na treninge četiri puta sedmično, na tretmane lica i tela jednom nedeljno, a šminkam se veoma retko. Svi ovi rituali su za mene doterivanje i duha i tela.

Imate li novu ljubav?

- Nemam.

Dalibor Danilović

 

Priželjkujete li da se smrtno zaljubite, onako da vas zaboli želudac?

- Volim lepa iznenađenja, tako da jedva čekam. Kad se zaljubim, i samu sebe iznenadim, tada samo trepćem, smejem se i plitko dišem.

Komentari. (0)

Loading