Saška i Đorđe

Stefan i Tara Đoković oduševljeni: Saška otkrila pol bebe

Autor:

12.01.2023 21:00

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Saška Veselinov otkrila pol bebe, u martu stiže...



Supruga najmlađeg brata Novaka Đokovića, ĐorđaSaška Veselinov danas je oduševila fotografijom na kojoj je pokazala da je u poodmakloj trudnoći i da će za nešto manje od tri meseca postati mama. 

Pročitajte Trudna Saška Veselinov konačno pred očima javnosti - Ovako izgleda tri meseca pred porođaj (foto)

Instagram

 

"Za manje od tri meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - POSTAĆU MAMA. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama", oduševila je Saška javnost i končano otkrila i pol bebe.

Instagram

 

- Krajem marta u našu porodicu stiže dečak. Mene intuicija ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju - rekla je Saška za HELLO! i potvrdila da će se poroditi u Beogradu.

- Odlučila sam da se porodim u Beogradu. Imali smo razne mogućnosti i opcije, ali sam, na svu sreću, pronašla pravi tim koji mi vodi trudnoću. Najbitnije je da sve prođe kako treba, imam poverenje u naše zdravstvo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading