Bojan i Aleksandra

Mihajlo i Anđelina skaču od sreće: Vaskovići deci priredili neviđen božićni poklon, san svakog deteta (video)

Autor:

06.01.2023 18:45

Foto:

Foto:

Bojan i Aleksandra Vasković deci priredili neviđeno iznenađenje!



Nakon mesec dana brige za život tek rođene ćerkice Helene u domu Vaskovića ponovo je ogrejalo sunce kada se zdravstveno stanje njihove naslednice stabilizovalo, a sada je porodica na okupu i maksimalno uživa u praznicima.

Bojan i Aleksandra su zahvalni što konačno mogu da se posvete svojim mališanima u potpunosti i često ističu koliko su priželjkivali veliku porodicu:

Pročitajte Konačno u majčinom naručju - Mala Helena uskoro stiže kući, Aleksandra sve otkrila (video)

Instagram

 

„Šta god da ste poželeli ili zatražili od Boga, u novogodišnjoj noći ili bilo kad, znajte da vam je on neće samo ispuniti, već će vas staviti u situacije gde ćete imati priliku da te želje ostvarite, a neke lekcije usput da naučite.. Ja sam oduvek želela veliku porodicu.. Valjda zato što sam u istoj i rasla..Moj put do nje bio je popločan lekcijama o veri, hrabrosti, strpljenju, upornosti, poverenju, jedinstvu i ljubavi. Zahvalna sam na svakoj stepenici.. Na svakoj crnoj i beloj zahvaljujući kojima sada vidim jasno.. A vidim da je i pored svih prepreka i iskušenja, život ipak lep!“, poručila je Aleksandra na Instagramu nedavno, a najnovijom objavom je potvrdila da su dobili novog člana porodice.

Pročitajte Nije sve onako kao što izgleda! Aleksandra Vasković o naličju svog braka - Nema ničeg fensi u toj priči, ponekad sam usamljena...

 

 

U njihov dom stigao je pas Munja, a malo je reći da su mu se Mihajlo i Anđelina najviše obradovali.

„Koliko smo ludi od 0 do Upoznajte još jednog novog člana naše porodice - Munjo dobro nam došao!“, napisala je supruga Bojana Vaskovića koja i sama nije skrivala sreću. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading