Ćerka raskrinkala Natašu Bekvalac: Ona vas laže

Autor:

26.11.2021 16:50

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac na dijeti vara - sudeći po svedočenju njene kćerke Hane



Kako se nedavno borila i uspešno izborila sa cigaretama, Nataša Bekvalac se suočila sa novim problemom - viškom kilograma. Uhvatila se u koštac i sa njim, te je već neko vreme na dijeti koja joj pomaže da povrati svoju liniju.

Pročitajte i Lepa kao greh - Nataša Bekvalac zadala zadatak mlađim devojkama

Kao i uvek, Nataša sa svojim fanovima deli sve što joj se dešava u životu, ali ne i da što se dijete tiče vara. Kako ne bi narod dovodila u "zabludu", njena ćerka Hana je rešila da reaguje i raskrinka svoju majku.

Hana je, naime, snimila video u kome je pričala da njena majka širi lažne informacije. Da stvar bude smešnija, Nataša je sve vreme bila prisutna i povremeno u kadru, u kojem je delovala kao krivac na opruženičkoj klupi.

Pročitatje i Stariji muškarac obeležio mladost Nataše Bekvalac - Ko je muškarac koga je pevačica ljubila u ranim dvadesetim

Instagram printscreen

 

- Ako vam moja mama daje savete za ishranu i za njen savršeni izgled, samo da znate da je danas ona pojela tri kutije Katjinih gumenih bombona. Uzela joj ih je iz ruke, a svima govori kako je na Ani Petrović već mesecima, a u stvari to su lažne informacije. Ja sam jedina koja se pridržava režima već četiri nedelje. Puno pozdrava i nemojte da slušate šta vam ljudi govore na Instagramu zato što je ovo jedna velika laž - rekla je Hana.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading