Dragana Kosjerina: Leto provodim radno, ali mi to uopšte ne smeta

Autor:

02.08.2021 15:00

Foto:

Foto:

Lepa voditeljka voli da provodi vreme na suncu, ali, svesna štetnih posledica sunčevog zračenja, već godinama ne izlazi napolje bez kreme sa zaštitnim faktorom, koju svakog dana nanosi na lice



Dok se srpski sportisti bore i osvajaju medalje u Tokiju, Dragana Kosjerina, koja trenutno sa kolegom Aleksandrom Stojanovićem vodi emisiju “Olimpijsko popodne” na RTS-u, zaslužuje zlatnu medalju za profesionalizam.

Pročitajte i Dragana Kosjerina - Bliski ljudi me najčešće izbace iz takta!

Foto: Vlada Maraj

 

Jednoj od najlepših srpskih voditeljki ne smeta što leto provodi radno – svakog dana, čak i vikendom, ona prirema za gledaoce zanimljive priloge o sportistima, analizira njihov učinak, razgovara sa takmičarima u programu uživo, a mnoge od njih odmah po povratku iz Tokija i ugosti.

Kad uveče završi sa poslom, Dragana prošeta po kraju, a kad “uhvati” malo slobodnog vremena uživa na nekoj od beogradskih reka. Kad je na suncu, obavezno nanosi kreme sa visokim zaštitnim faktorom jer iako voli kad je preplanula, svesna je štetnih posledica sunčevog zračenja. Kreme sa zaštitnim faktorom nanosi na lice svakog dana.

Pročitajte i Voditeljka nikad više nije pokazala - Dragana Kosjerina najlepša

 

Komentari. (0)

Loading