18 godina od razlaza: Gvinet Paltrou otkrila zašto veza s Benom Aflekom nije uspela

Autor:

25.05.2018 21:00

Foto:

Foto:



Oskarovka  Gvinet Paltrou nedavno je drugi put stala na ludi kamen. Na iznenađenje gostiju, žurka koja je organizovana povodom veridbe popularne glumice i producenta Breda Falčuka, pretvorila se u venčanje.

Gvinet Paltrou i Bred Falčuk: Svadba kao iznenađenje

 

Gvinet i Bred su se pred 400 zvanica, među kojima su bili  Stiven Spilberg, Kejt Hadson, Kameron Dijaz, Džulija Roberts, Liv Tajler, Ris Viderspun, Demi Mur, Dženifer Aniston... zavetovali jedno drugom na večnu ljubav.

Gvinet Paltrou: Bila sam jako uplašena, Bred Pit me je zaštitio od Vajnstajna

Pre Breda, Gvinet je 13 godina bila u braku s frontmenom benda "Coldplay" Krisom Martinom, s kojim ima dvoje dece - ćerku Epl (13) i sina Mozisa (12).

Uz plavoksu glumicu su se uvek vezivali najpopularniji muškarci sveta poznatih, bilo muzike, bilo filma. Bila je verena sa lepotanom Bredom Pitom, u vezi sa glumcima Lukom Vilsonom, Skotom Spidmenom, šušaklo se o njenoj aferi s Vigom Mortensenom, a od 1997. do 2000. godine je bila u vezi sa Benom Aflekom.

 

@2000spop је поделио/ла објаву дана 24. Мај 2018. у 9:42 PDT

I dok su mnogi mislili da je posle propale veridbe s Pitom, Gvinet konačno pronašla sreću uz Afleka, par je iznenada raskinuo. Prvi put nakon 18 godina, glumica je u emisiji Hauarda Sterna otkrila zbog čega su se ona i Ben razišli...

Dženifer Garner i Ben Aflek: Najbolji bivši muž (foto)

- Postoje te neke veze i neki muškarci s kojima jednostavno pokušavate da dovedete u red neke svoje stvari, probleme. Kao da pokušavate da zacelite neke stare rane ili popravite greške iz detinjstva. Ben je ustvari bio svojevrsna lekcija za mene. Ne znam šta je to što sam htela da popravim, ali je svakako bila jedna specifična veza.

Maja Gašić

Autor