Nikol Kidman želi da proširi porodicu: Imam toliko ljubavi da pružim

Autor:

22.01.2017 20:47

Foto:

Foto:



Zvezda Nikol Kidman (49) izjavila je nedavno u jednoj radijskoj emisiji da razmišlja o proširenju porodice. Glumica, koja je već deset godina u braku sa kantri pevačem Kitom Urbanom (49), zapravo ima četvoro dece - svoje bioloških i dvoje usvojenih.

Sa Urbanom ima ćerke Sandej Rouz (8) i Fejt Margaret (5), a dok je je bila u braku sa Tomom Kruzom usvojila je Izabelu (23) i Konora (21).

Nikol Kidman: Nadam se da ću doživeti da moja deca odrastu i postanu svoji ljudi

Lepa Australijanka često ističe da joj je žao što nema više dece, kao i što se ranije nije odlučila da postane majka. U emotivnoj ispovesti za “Sunday Morning”, Nikol je nedavno otkrila:

– Jedino bih želela, a evo, već sama pomisao na to me zaista rastužuje, da poživim dovoljno dugo da vidim moju decu kako su odrasla i postala svoji ljudi. To je sve što želim od života. I da moj suprug i ja ostanemo zajedno da to doživimo. Eto, samo to tražim – ispričala je glumica kroz suze.

СМИ: В 49 лет Николь Кидман беременна Светские издания США заполонила новость о том, что 49-летняя голливудская звезда Николь Кидман беременна. Актриса давно заявляла о намерении родить третьего ребенка. Пара давно мечтала о третьем ребенке, собирались его даже усыновить. В браке с Китом Урбаном Николь воспитывает двоих дочерей, 6 и 8 лет. Их младшую дочь вынашивала суррогатная мать. После разрыва с Томом Крузом у актрисы остались приемные сын и дочь, которые уже стали совершеннолетними. Сыну актрисы 22 года, а дочери 26 лет. #nicolekidman #kids

A photo posted by Новости Звезд (@newstarrussia) on Jan 22, 2017 at 2:06am PST

A sada Nikol ima još jednu neostvarenu želju. Iako kaže da je uverena da njena deca znaju da je ljubav koju oseća prema njima bezuslovna, ipak oseća da u njoj ima još toliko nežnosti koju bi mogla i nekom drugom detetu da pruži.

Jedan sasvim neobičan par: Šta će Nikol pokloniti mužu za Božić?

- Ja sam jedna od retkih koja je iskusila različite oblike roditeljstva. Rodila sam, imam biološko dete koje je na svet donela surogat majka, usvojila sam dvoje dece... Ali nikada nisam bila staratelj nekom mališanu. I to mi je sada najveća želja, jer osćema da umeni ima toliko ljubavi koju mogu da pružim.  Nadam se da će se u 2017. ta želja i ostvariti - kaže glumica.

A šta o tome misli njen suprug Kit Urban i da li se on slaže sa proširenjem porodice, Nikol nije otkrila.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading