Nikol Kidman o neuzvraćenoj ljubavi: Bila sam jako zaljubljena, a on me nije primećivao

Autor:

10.02.2017 14:22

Foto:

Foto:



Brak australijske glumice Nikol Kidman i njenog zemljaka, kantri muzičara Kita Urbana je atipičan po svim holivudskim standardima. Par koji je pre 11 godina ozvaničio svoju vezu neprekidno intrigira javnost. Ne fotkaju se neprestano kao većina poznatih, nisu preterano aktivni na društvenim mrežama, a ne vole ni da se rasipaju skupocenim poklonima... Makar o tome ne pričaju u javnosti.

Jedan sasvim neobičan par: Šta će Nikol pokloniti mužu za Božić?

A da put do sreće nije bio lak, svedoči sam početak braka. Naime, ubrzo nakon venčanja, "problematični" Kit je otišao na kliniku za odvikavanje od alkohola i droge, i to na nagovor svoje drage. A ni samo njihovo upoznavanje nije prošlo sjajno.

Kako se lepa Australijanka prisetila u emisiji Elen Dedženeris, u kojoj je gostovala juče, Kit nije previše obraćao pažnju na nju prilikom prvog susreta.

The beautiful, talented, legendary and delightful Nicole Kidman is here tomorrow. Like for real.

A photo posted by Ellen (@theellenshow) on Feb 8, 2017 at 6:19pm PST

 - Bila sam jako zaljubljena u njega, ali on nije uopšte nije bio zainteresovan za mene. I to je živa istina! Prošla su četiri meseca od našeg upoznavanja pre nego što me je pozvao - ispričala je glumica.

Danas, iz ove perspektive, sve je to smešno, ali onda je ozbiljno patila zbog neuzvraćenih simpatija. Mislila je da "nema šanse" kod zgodnog muzičara.

- Kad se svega prisetim, uopšte mi nije jasno kako smo završili zajedno - kaže kroz smeh lepa Nikol.

O tome kako je izgledao taj famozni prvi susret svedoči i fotografija, koju je Urban pre nekoliko meseci objavio na svom Instagram profilu.

Na pitanje poznate glumice i autorke jedne od najpopularnijih emisija u Americi - "The Ellen DeGeneres Show", kako je moguće da je uopšte razmišljala o tome da bi je Urban, koji tada još uvek nije bio posebno popularan, mogao da odbije, Kidman je odgovorila:

- Postoje određene stvari, a mislim da bi se svako ko je u braku složio sa mnom, koje jednostavno moramo da pustimo, da ih prebolimo... Sada smo tu gde jesmo i sve je u redu, sve je sjajno. Nema potrebe da krijemo nešto i zataškavamo prošlost, zar ne? - iskrena je glumica.

June 25, Happy Wedding Anniversary @keithurban #nicolekidman #keithurban

A photo posted by Nicole Kidman World (@nicolekidmanfci) on Jun 25, 2016 at 8:02am PDT


Nikol Kidman: Nadam se da ću doživeti da moja deca odrastu i postanu svoji ljudi

Muzičar i glumica su u braku od 2006. godine i imaju ćerke Sandej Rouz (8) i Fejt Margaret (5). Kidman iz prvog braka sa  Tomom Kruzom ima dvoje usvojene dece – Izabelu Džejn (23) i Konora (21).

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading