Porodična tragedija Toma Kruza: Odlazak žene koja mu je bila najveća podrška

Autor:

14.02.2017 22:57

Foto:

Foto:



Majka američkog glumca Toma Kruza preminula je u snu prošle nedelje u 80. godini života nakon duge bolesti, a slavni glumac više od nedelju dana krio je bol zbog velikog gubitka, piše magazin People.

Nikol Kidman piše autobiografiju: Zašto sam se razvela od Toma Kruza

Bila je njegov najveći obožavalac, verna publika, čvrst oslonac i vetar u leđa svih ovih godina, a njena smrt najveći je gubitak za Kruza.

Meri Li Sout posljednjih godina imala je velike zdravstvene probleme, a od čega je tačno bolovala, nije poznato. Preminula je u snu i njen posljednji ispraćaj održan je u sajentološkoj crkvi u Los Anđelesu, na kojem su uz Toma bile njegove tri sestre.

Sklonost ka glumi Tom je nasledio od majke, a njoj je pozorište bilo san koji nikada nije ostvarila. Radni vek je provela kao učiteljica, ali zahvaljujući sinu, koga je od malih nogu ohrabrivala i gurala na "daske koje život znače", želja joj se ostvarila. Kruz je odek bio izuzetno blizak s majkom i, dok je bila zdrava, pratila ga je na dodele filmskih nagrada i premijere. Zbog sina se priklonila i sajentologiji i bila je jedina žena koja ga nije osuđivala.

It's hot today

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseofficial_) on Aug 15, 2016 at 1:10pm PDT

Zvezda filmova "Top Gan", "Džeri Megvajer", "Nemoguća misija"... jednom je priznao da majci može da zahvali na mnogočemu, ali ne i ocu, agresivnoj osobi bez razumevanja za njegov izbor profesije. Roditelji su mu se razveli 1974., a četiri godine kasnije, kad je imao 16, njegova majka udala se za Džona Souta, od kojeg se takođe kasnije razvela.

“Kraljica Kvinsa” tvrdi: Za Sajentologe Tom Kruz je Bog

Kako pišu američki mediji, smrt majke zatekla je popularnog glumca na pomolu nove ljubavne priče. Ko je nova žena u životu holivudskog glumca, zasad se još uvek ne zna, ali, kako mediji nagađaju, u pitanju je "neko poseban", jer skoro pet godina od razvoda od Kejti Holms nije započinjao ozbiljniju ljubavnu vezu.

Trenuci sreće sa ćerkom Suri

Kruz se venčao 1987. godine sa Mimi Rodžers od koje se razveo tri godine kasnije. Potom se venčao sa glumcom Nikol Kidman s kojom je brak trajao do 2001. godine. Imao je kratku ljubavnu aferu sa španskom glumicom Penelope Kruz, sa kojom je glumio u filmu "Nebo boje vanile". Nakon toga je ušao u brak sa glumicom Kejti Holms koju je zaprosio na Ajfelovom tornju 2005. sa kojom ima ćerku Suri. Par se razišao 2012. godine.

Komentari. (0)

Loading