Oskar pod modnom lupom: Koje zvezde su dominirale crvenim tepihom?

Autor:

27.02.2017 14:03

Foto:

Foto:



Ovogodišnju dodelu Oskara, pored skandala oko zamene kartica sa imenom dobitnika nagrade za najbolji film, obeležila su raskošna uzdanja holivudskih zvezda.

Voren Biti i Fej Danavej u centru skandala na dodeli Oskara (video)

Kad se radi o modnim izborima, u odnosu na prošle godine, čini se da je 89. dodela Američkih filmskih nagrada bila najuspešnija. A trend koje je dominirao crvenim tepihom bile su kreacije u zlatnoj boji i sa resama. Čini se da su se retro stil i glamur starog Holivuda vratili na velika vrata.

Dobitnica Oskara u kategoriji najbolje glavne glumice - Ema Stoun za ovu priliku odlučila se za zlatnu haljinu sa resama brenda Živanši. Nešto duža i moderno stilizovana verzija čarlston haljine iz 30-ih.

Zanosna Džesika Bil blistala je raskošnoj zlatnoj kreaciji brenda Kaufman Franko, koja asocira na modernu verziju Kleopatre.

Glumica Dakota Džonson bila je inspirisana Zlatnom erom Holivuda, pa se odlučila za svilenu kreaciju kuće Guči.

Glumica i voditeljka Olivija Kulpo pobrala je sve pohvale u romantičnoj haljini na rese brenda Markeza.

Australijska lepotica Nikol Kidman izgledala je kao i uvek savršeno u haljini optočenoj perlicama modne linije Armani Privé. 

Legendarna glumica Izabel Iper, kojoj je ove godine izmakao Oskar, bila je savršeno elegantna. A očigledno deli ukus sa koleginicom Nikol, budući da i njena haljina pripada liniji Armani Privé.

Supermodel Karli Klos nisu bile potrebne šljokice niti kamenčići da zablista. Bela haljina jednostavnog modela kreatorke Stele Makartni je bila pun pogodak.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading