Dame od stila: Trenuci kada su zablistale u punom sjaju

Autor:

31.03.2017 22:40

Foto:

Foto:



Nikol Kidman

Kada se pojavila na filmskom festivalu u Londonu svi su bili zadivljeni njenim izgledom. Glumica koja uskoro ulazi u sedmu deceniju, oduševila je planetu crnom elegantnom haljinom koju je ponela na crvenom tepihu.

A photo posted by Armani Official (@armani) on Oct 12, 2016 at 12:27pm PDT


Tejlor Svif

Pevačica je dokazala da popularne bomberice nemaju nameru da se sklone sa modnog trona ni ove zime. Ona je svoju omiljenu jaknu ukombinovala sa jednostavnom crnom mini suknjom i providnom bluzom. Čizme na platformu doprinele su da njena odevna kombinacija odiše neodoljivim pank šarmom.

Kejt Hadson

Kada se lepa glumica pojavila u ovoj odevnoj kombinaciji, mišljenja su bila podeljenja. Dok su joj jedini aplaudirali zbog načina na koji je istakla svoj seksepil, drugi su razočarani i tvrde da se vratila stilu koji je gajila pre nekoliko godina.

A photo posted by redcarpetman (@redcarpetman) on Oct 12, 2016 at 5:01pm PDT

Felisiti Džons

Glumica je prepoznatljiva po svojim odevnim kombinacijama koje odišu šik elegencijom. Upravo u takvom izdanju se prošetala crvenim tepihom u Londonu na premijeri filma "Inferno".

A photo posted by La Palatine (@lapalatinenews) on Oct 13, 2016 at 6:46am PDT


Kejt Mos

Stil neprikosnovne kraljice modnih pista toliko je upečatljiv da slavna manekenka nigde ne može proći neopaženo. Njene modne kombinacije stručnjaci ocenjuju kao perfektne, pa je tako bilo i ovog puta kada se prošetala u bundi sa animal printom. Crni šešir, pantalone i visoke potpetice, a neobičan džemper pravi je odraz neuobičajenog stila koji krasi Kejt Mos.

A photo posted by Verso (@verso_antwerp) on Oct 13, 2016 at 4:45am PDT

Ejmi Adams

Jedna od najtraženijih glumica Holivuda u haljini koju potpisuje modni dizajner "Valentino" opravdala je status seks ikone.

Hale Bere

Slavna Holivudska glumica ne pripada onoj grupi žena koje će sve uraditi kako bi privukle pažnju na sebe. Ipak, ovo izdanje uz omiljene"Louboutin" cipele podsetilo nas je koliko ova pedesetogodišnjakinja dobro izgleda.

A photo posted by iBwotamasimbi (@ibwotamasimbi) on Oct 13, 2016 at 5:59am PDT

Suton Foster

Imidž devojke tek izašle sa fakulteta koju verno dočarava u seriji " Younger" glumica je uspela da prenese i u privatni život. Iako je na početku pete decenije ona izgleda kao devojčurak.

A photo posted by Sutton Foster (@suttonlenore) on Oct 12, 2016 at 5:29am PDT

Komentari. (0)

Loading