"Zvezdin" heroj Milan Pavkov: Živim svoje dečačke snove

Autor:

23.11.2018 15:23

Foto:

Foto:



Tihi momak sa novosadske Detelinare Milan Pavkov (24) postao je heroj navijača Crvene zvezde i celokupne srpske sportske javnosti posle golova koje je postigao protiv slavnog Liverpula na Stadionu ‘Rajko Mitić’. Bila je dovoljna jedna noć da postane čovek o kome priča cela fudbalska Evropa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Crvena Zvezda?❤️? (@red_star_belgradeee) дана 22. Нов 2018. у 1:09 PST

Istorijska pobeda Zvezde u Beogradu: Crveno-beli “počistili” vicešampiona Evrope

Kako komentarišete trijumf protiv Liverpula?
- Osećaj je neverovatan. Dugo nisam bio svestan onoga što sam ostvario. U omladinskim kategorijama igrao sam u veznom redu. Presrećan sam, kako zbog pogodaka, tako i zbog pobede.

Jeste li verovali da ćete doživeti da ceo stadion skandira vaše ime?
- Sada, kada su se utisci slegli, sve mi deluje još impresivnije. Živim momente o kojima sam sanjao od prvog susreta sa loptom, iz perioda provedenog na novosadskoj Detelinari. Naivni dečački snovi postali su stvarnost, a moj primer je dokaz da je recept za uspeh vera u sebe i mnogo truda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Pavkov (@pavkovdan) дана 20. Нов 2018. у 3:41 PST

Šta biste zaboravili, a šta zauvek upamtili iz vaše dosadašnje karijere?
- Put koji sam prešao veoma je težak, ali takav i treba da bude. Svako od nas sanja trenutke poput aktuelnih. Ne mogu reći da sam očekivao ovakav scenario, ali naravno da sam ga sanjao i priželjkivao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport HD (@__sporthd__) дана 14. Нов 2018. у 6:53 PST

Ko vam je najveća podrška?

- Moji najbliži. Devojka Marija, sestra, roditelji i najbolji prijatelji uvek su uz mene, tako je bilo i na utakmici protiv Liverpula. Pripadaju im zasluge za svaki uspeh koji ostvarim i upravo sa njima proslavljam svaki važan momenat.