Zvezda serije Uvod u anatomiju otkrila da je biseksualka

Autor:

09.10.2016 18:00

Foto:

Foto:



Glumica Sara Ramirez, koju smo zavoleli u ulozi doktorke Keli Tores u seriji "Uvod u anatomiju" javno je na svom Instgram profilu objavile da je biseksualka.

Veliki broj naše omladine su beskućnici i životi tih mladih ljudi nalaze se na raskršćima: bilo da je u pitanju rodni identitet, rodno izražavanje, rasa, klasa, seksualna orijentacija, religija, državljanstvo, status. I zbog toga što sam i sama na raskrsnicama duboko sam uključena u projekte koji omogućuju da se začuje glas mladih – napisala je slavna glumica.

From my speech at #40ToNoneSummit #SharingMyTruth #ThankYou @truecolorsfund for your support.

Фотографија корисника Sara Ramirez (@therealsararamirez) дана 8. Окт 2016. у 10:12 PDT


Vest da je Sara Ramirez odlučila da na neko vreme napusti seriju i krene u potragu za nekim novim ulogama rastužila je njene obožavaoce.

Zahvalna sam što sam provela poslednjih 10 godina sa mojom porodicom iz „Uvoda u anatomiju“ i Ej-Bi-Si-a, ali za sada uzimam zasluženu pauzu. Bilo je neverovatno raditi za Šondu i sigurno ćemo nastaviti saradnju. Šaljem svu svoju ljubav Elen i ostatku ekipe i radujem se što ću uvek biti deo Šondalend porodice - napisala je ona na svom Tviter nalogu.

Ona je nedavno drastično promenila imidž - odrekle se duge, smeđe kose koja je bila njen znak raspoznavanja i ošišala se na dečačku frizuru, i tako najavila da je u njenom životu vreme za novu.

Sara je svoje obožavaoce o promeni obavestila jednom upečatljivom fotografijom. Svoju novu frizuru predstavila je u opuštenom izdanju sa vrlo malo šminke na licu.

#AlreadyTimeForATrim #FastGrowingHair #HappyMonday

Фотографија корисника Sara Ramirez (@therealsararamirez) дана 12. Сеп 2016. у 7:56 PDT

Komentari. (0)

Loading