Zvezda serije Uvod u anatomiju čeka prvu bebu

Autor:

27.10.2016 11:40

Foto:

Foto:



Ovih dana su vesti iz najveće filmske industrije na svetu uglavnom tužne. Piše se o razvodima, tužbama, nestancima, smrti, pa je pravo osveženje kada se pojavi neka lepa vest.

Britanska glumica Kamila Ladington i njen partner, takođe glumac Metju Alen, čekaju bebu!

Ovo je prva trudnoća za tridesetdvogodišnju glumicu koja je popularnost stekla ulogom stažistkinje Džo Vilson u hit seriji "Uvod u anatomiju".

Kamila je očigledno dugo pokušavala da od javnosti prikrije trudnoću, ali konačno nije odolela da radosnu vest ne podeli sa svojim pratiocima na Instagramu. Na fotografiji je prikazana glumica sa bunedvom u krilu na kojoj piše: "Beba stiže u proleće 2017."

-  Izuzetno sam uzbuđena što konačno mogu sa vama da podelim vest koju sam jako dugo, sada mi se čini kao večnost, čuvala u tajnosti. Trudna sam! Ova devojka će biti "kul mama"! Oboje smo presrećni i ne mogu da dočekam da sa vama delim ovo iskustvo. Ubuduće očekujte slike i objave o tome kako se situacija razvija, a za sada vam poklanjam ovu bundevu, jer ću u proleće naredne godine imati otprilike toliki stomak. Sve vas mnogo volim, a želim i da izrazim poštovanje i da čestitam onima koji su u prethodnih par meseci naslutili da sam trudna.

Inače, Ladington nije jedina zvezda "Uvoda u anatomiju" koja je u blagoslovenom stanju. Njena koleginica Katerina Skorzone koja u seriji tumači lik Amelije Šepard takođe očekuje prinovu, što će biti drugo dete za Skorzoneovu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading