Zvezda serije 'Senke nad Balkanom' objavila prelepe vesti - Glumica konačno ispunila višegodišnju želju!

Autor:

26.02.2021 12:20

Foto:

Foto:



Leona Paraminska trudna je i presrećna. Dugogodišnji san o roditeljstvu i mukotrpna, višegodišnja borba za potomstvo konačno su urodili plodom, a njen najveći san ostvario se u petoj deceniji.

Prelepe vesti danas nam stižu iz Hrvatske, glumica koja je srca domaće publike osvojila harizmom i atraktivnim izgledom u popularnoj seriji 'Senke nad Balkanom', Leona Paraminska (41) čeka svoje prvo dete i to u petoj deceniji života!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Leoni i njenom izabraniku Tinu Komljenoviću, konačno će, nakon višegodišnje, mukotrpne borbe biti ispunjen najveći san, oni će postati roditelji uz pomoć veštačke oplodnje, kojoj su se podvrgli, prenosi 'Dnevnik.rs'.

Glumica, koja već godinama živi u Americi, krajem prošle godine donela je odluku da se vrati u rodnu Hrvatsku i najavila da će se zadržati nešto duže, a povod za to upravo je bio borba za majčinstvo, koja je urodila plodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Devet godina ljubavi i razumevanja u bračnoj zajednici konačno će biti krunisani najvećom radošću, a par će imati prilikom da se u potpunosti prepusti svim čarima koje roditeljstvo pruža.

Pročitajte i Radosne vesti u porodici Dičić: Nina Janković ponovo je trudna?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Povratak na male ekrane Leone Paraminske!

Nakon kraće pauze, svoj veliki povratak na male ekrane Leona je ostvarila u popularnoj seriji 'Senke nad Balkanom'. Domaća publika glumicu pamti iz nekih hrvatskih serija, međutim, ulogom Marije Orsić u pomenutoj seriji oduševila je celokupnu javnost, a pozitivne kritike nizale su se jedna za drugom.