Zvezda serije „Mr. Robot“ snima u Beogradu

Autor:

25.09.2016 14:00

Foto:

Foto:



Zvezda hit serije "Mr. Robot" i trenutno jedan od najpopularnijih glumaca Holivuda, Rami Malek (35), došao je u Beograd.

Svega nekoliko dana nakon što je osvojio svog prvog Emija za glavnu ulogu u dramskoj seriji, Maleka je novi projekat doveo u srpsku prestonicu.

My bro @insta_reno with @ramimalek in Blegrade! #HackersGonnaHack #nijePhotoshop #noFilter #MrRobot

A photo posted by Miloš Krstić (@grizlizli) on Sep 21, 2016 at 9:33am PDT

Radi se o ostvarenju "Leptir", rimejku čuvenog filma iz 1973. godine sa Stivom Mekvinom i Dastinom Hofmanom u glavnim ulogama. Ovog puta režiju potpisuje Danac Mikel Noer, a na osnovu scenarija Arona Guzikovskog.

Kao i original, rimejk filma "Leptir" je zasnovan na memoarima Anrija "Leptira" Šarijea, sitnog pariskog kriminalca koji je tridesetih godina prošlog veka nepravedno osuđen na doživotnu robiju za ubistvo. Uz pomoć falsfikatora Luja Degaa, on uspeva da pobegne iz ozloglašene kaznene kolonije na Đavoljem ostrvu u Francuskoj Gvajani.

Pored Ramija koji glumi Šarijea, lik Degaa će igrati britanski glumac Čarli Hanam, našoj publici poznat po ulozi Džeksona Džeks Telera u hit seriji "Sons of Anarchy".

#TellerTuesday with this sexy beast!!! ?❤ #CharlieHunnam #JaxTeller #SonsofAnarchy

A photo posted by Charlie Hunnam (@charliehunnamforever) on Sep 13, 2016 at 2:38pm PDT

Popularni sajt IMDB navodi da je planirano da film bude završen do kraja 2017, a kao jedna od lokacija seta upisan je Beograd.

Inače, trijumf na ovogodišnjoj dodeli nagrada Emi, stavio je Ramija Maleka na A listu holivudskih glumaca. Ovaj američki glumac egipatskog porekla važi za vrlo skromnu osobu, a kolege mu predviđaju blistavu karijeru.

Robert Dauni Džunior, jedan od najtalentovanijih glumaca srednje generacije, za Maleka je izjavio da je "glumac na koga treba pripaziti".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading