Zvezda Holivuda: Rene Zelveger neprepoznatljiva (foto)

Biografski film o jednoj od najvećih zvezda Holivuda, Džudi Garland u bioskope širom planete stiže na jesen, a noseća uloga poverena je Rene Zelveger.

 


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Out Magazine (@outmagazine) дана

Drama koju je režirao britanski pozorišni reditelj Rupert Guld pružila je glumici Rene Zelveger prvu rolu vrednu nagrade posle više od decenije, piše portal Indi vajer.

Film “Džudi“, u kojem glumica poznatija kao Bridžit Džoun (po filmu “Dnevnik Bridžit Džouns) tumači ulogu velike Džudi Garland, adaptacija je brodvejskog mjuzikla End of the Rainbow Pitera Kviltera, navodi rts.

U fokusu biografskog ostvarenja o Džudi Garland su poslednji meseci čuvene umetnice uoči njene smrti 1969. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Илья Беккер (@bekker_pro_kino2.0) дана

Priča se odvija u Londonu dok se ikona filma 20. veka pripremala za pet nedelja dugu seriju koncerata u noćnom klubu “The Talk of the Town”.

Dok sprema spektakl, Džudi se bori sa sopstvenim menadžmentom, šarmira muzičare, sreće sa starim prijateljima i obožavaocima. Započinje i romansu sa Mikijem Dinsom koji će joj uskoro postati peti muž.

Osim Rene Zelveger, u glumačkoj ekipi filma koji će se u bioskopima pojaviti krajem septembra su Fin Vitrok kao Dins, Rufus Suel kao Džudin treći muž Sidni Laft, Majkl Gambon, Džema-Li Devero i Bela Ramzi (proslavila se igrajući Lijanu Mormont u Igri prestola) kao Lajza Mineli i Lorna Laft.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi